Dziwny dźwięk
- patarek
- Zaawansowany
- Auto:: Sharan 7n 2.0 2011
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
- Kontakt:
Jak się wsłuchasz dobrze w silnik to taki mnie więcej sam dźwięk usłyszysz podczas odpalania silnika 
Oto JA
Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia,
nie oblekają tego faktu w słowa.
[ Julian Tuwim ]
Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia,
nie oblekają tego faktu w słowa.
[ Julian Tuwim ]
- Marko_77_
- Przeglądacz
- Auto:: Touran, 1.9 TDI BXE, 2007
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 1 raz
Koledzy od kilku dni pojawia mi sie dziwne cykanie w okolicach popielniczki może schowka po wyłączeniu stacji ale i nie tylko. Podczas postoju po kilku minutach od wylaczenia pojazdu zaczyna cykanie dosłownie jak zegarek regularnie i tak potrafi nawet z minutę.(nie występuje tocodziennie)
Nie wiem czy to powiązań z szfankujacym zamkiem klapybagarznika, bo mniej wiecej od tego samego czasu raz otwiera sie raz nie. Potrafi sie otworzyć podczas jazdy albo przy otwieraniu któryś drzwi. Po czym przez kilka dni działa bez zarzutu. Dodatkowo prawie w tym czasie znikło wewnętrzne oświetlenie. Czy jest to związane z modelem komfortu?
Miał ktoś może podobna przypadłość?
Czy są w tej okolicy jakieś dodatkowe przekazniki?
Nie wiem czy to powiązań z szfankujacym zamkiem klapybagarznika, bo mniej wiecej od tego samego czasu raz otwiera sie raz nie. Potrafi sie otworzyć podczas jazdy albo przy otwieraniu któryś drzwi. Po czym przez kilka dni działa bez zarzutu. Dodatkowo prawie w tym czasie znikło wewnętrzne oświetlenie. Czy jest to związane z modelem komfortu?
Miał ktoś może podobna przypadłość?
Czy są w tej okolicy jakieś dodatkowe przekazniki?
Pozdrawiam Piórek
- Tomas
- Władca postów
- Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 438 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
Przekaźniki masz pod kierownicą i to cykanie mi przynajmniej wygląda na awarię przekaźnika, przy okazji sprawdź bezpieczniki. I to nie jest czasem tak że masz jakaś zwarę w kablach ? Gumowe łączenie w drzwiach sprawdzałaś ? podłączyłeś się pod kompa ?
Bo jazda z otwierająca się klapą bezpieczna nie jest.
Bo jazda z otwierająca się klapą bezpieczna nie jest.
- Marko_77_
- Przeglądacz
- Auto:: Touran, 1.9 TDI BXE, 2007
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 1 raz
Pod kompa jeszcze nie podlanczalem. Z bezpiecznikami to poprostu jakiś MEKSYK. Posiadam wersje LOW ale cześć bezpiecznikow sie nie zgadza. Np w miejscu od podgrzewanych siedzeń mam bezpiecznik pomimo ze nie mam takich siedzeń. Po wyjęciu bezpiecznika nie działał centralny zamek itp. To jakiś koszmar 
Pozdrawiam Piórek