Koszt serwisowania w ASO

Problemy ogólne, które nie pasują do innych tematów.
AG
Początkujący
Auto:: Touran
Imię::

Re: Koszt serwisowania w ASO

Post autor: AG »

nie rozumiem parcia na ASO.... że co że pieczątka? Po co? Dla kogoś, kiedyś przy odsprzedaży auta? robienie komuś dobrze za swoje pieniądze... Nie rozumiem....
Awatar użytkownika
vwaudivag
Przeglądacz
Auto:: Vw Touran 2014 fis3D
Imię:: Adrian
Podziękował: 25 razy
Otrzymał podziękowań: 35 razy

Post autor: vwaudivag »

AG pisze:nie rozumiem parcia na ASO.... że co że pieczątka? Po co? Dla kogoś, kiedyś przy odsprzedaży auta? robienie komuś dobrze za swoje pieniądze... Nie rozumiem....
„Uroczyście ślubuję być ofiarnym i mężnym w ratowaniu zagrożonego życia ludzkiego i wszelkiego mienia, nawet z narażeniem życia” – taką przysięgę składają ci superbohaterowie, których wzywasz numerem 998, zwani powszechnie STRAŻAKAMI
i teraz pomyśl jakby kazdy człowiek miał takie myślenie jak ty .. ...,,robienie komuś dobrze za swoje pieniądze'' wszystko działa w dwie strony, dobro wraca :-)) myślę ze jest bardzo miło kupić taki pewny samochód który był serwisowany w ASO
Zapraszam na mój amatorski kanał Check Engine +-
https://www.youtube.com/channel/UCx23l8 ... _as=public

Małe rzeczy, które cieszą… :drinks:
Awatar użytkownika
cykraz
Zaawansowany
Auto:: Touran 2.0 TDI, 2008
Imię:: Olek
Podziękował: 95 razy
Otrzymał podziękowań: 66 razy

Post autor: cykraz »

vwaudivag pisze:myślę ze jest bardzo miło kupić taki pewny samochód który był serwisowany w ASO
pewka, ale jeżeli kupisz zadbaną sztukę - używaną i robioną jak należy - pieczęć hogwartu nie jest potrzebna. i w aso i w nieaso pracują tylko ludzie. wolę dobrego fachmana nie z aso niż partacza z aso.
ojciec przejechał się na aso vw a ja kiedyś w aso renault miałem wątpliwą przyjemność.
cykraz
VW Touran 2008r. Highline BMN 2.0 TDI 170KM
AG
Początkujący
Auto:: Touran
Imię::

Post autor: AG »

A faktury nie z ASO nie są wystarczające?
Czy oni w tym ASO to tacy magicy są wszechwiedzący ?
Dla mnie to tak jak - tu cytat z ogłoszeń "auto użytkowane przez kobietę" podawane jako atut... czyli bardzo często (oczywiście nie zawsze) pokrzywione felgi, upalone wielokrotnie sprzęgło (obcasy) i wnętrze podrapane paznokciami....
Awatar użytkownika
cykraz
Zaawansowany
Auto:: Touran 2.0 TDI, 2008
Imię:: Olek
Podziękował: 95 razy
Otrzymał podziękowań: 66 razy

Post autor: cykraz »

AG pisze: "auto użytkowane przez kobietę"
moja ma ciężką nogę - już kilka razy kolega w pracy mi mówił że ciśnie jak szalona i wyprzedzić się nie daje :mrgreen:
cykraz
VW Touran 2008r. Highline BMN 2.0 TDI 170KM
rzepson
Początkujący
Auto:: 1T3,2.0 170KM,2013
Imię:: Bartek
Podziękował: 3 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Post autor: rzepson »

jozek726 pisze:
rzepson pisze:Dzisiaj byłem w Skodzie i zaśpiewali 2100 zł (1500 części i 600 robocizna). Jutro VW podeśle mi maila i też napiszę jak to wygląda dokładnie cenowo :)

-- Cz kwi 13, 2017 15:30 --

Dziś zakupiłem cały zestaw wraz z pompą do wymiany rozrządu oryginalne VW i po zniżkach wyniosło mnie 1000zł+350 robocizna u znajomego :) Zostawię tylko fakturę i zawsze już coś w historii jest ;) 650 w kieszeni :ok:
Cały zestaw to co masz na myśli ? ;)
Że za cały rozrząd,napinacze itp :) Wszystko tak jak być powinno bez cięcia kosztów. Rozrząd ma być na 200tysięcy
Był Touran 1T1 2005r. 2.0 140KM DSG Czarny
Jest Touran 1T3 2013r. 2.0 170KM DSG Biały
ODPOWIEDZ