Bo w sumie to cięższe auto. Nie pochwaliłeś się gdzie kupiłeś

musisz go zrobić na 170-180 i będzie gitMarco_Polo pisze:Pisałem, że auto kupione w Gdańsku. Bezpośrednio od właściciela.
Nawet jeszcze jest ogłoszenie na otomoto.
Bagażnik po rozłożeniu wszystkich siedzeń ma wgłębienie w podłodze. Walizka raczej na stojąco/pionowo ewentualnie torba do wgłębienia. Jak chcesz to mogę zmierzyć dokładnie ile tam jest cm?
Co do silnika to jak na razie ok ale nie robiłem jeszcze trasy.
Jazda w 7 osób zweryfikuje moc plus gabaryty auta. W porównaniu z Touranem gdzie miałem na pokładzie 186KM to jest trochę wolno. Ale nie jest to auto wyścigowe tylko rodzinne.
Jeżeli chodzi o jazdę 2.0 TDI 140KM to większe doświadczenie ma Maciej_F, który ma Alhambre z tym samym silnikiem 2.0TDI 140KM.
Gabaryty czuje się tylko podczas parkowania. Polecam czujniki parkowania z przodu i z tyłu z OPS. Przydają się szczególnie w ciasnych halach garażowych.
Pozdrawiam
Iiiiii tam większe doświadczenie , to tylko w naprawach .Marco_Polo pisze: Jeżeli chodzi o jazdę 2.0 TDI 140KM to większe doświadczenie ma Maciej_F, który ma Alhambre z tym samym silnikiem 2.0TDI 140KM
Ty to już nie narzekaj wjeżdzasz u siebie jak do stodoły . Ja to dopiero mam wjazd do garażu . I sie da tą ciężarówką .Marco_Polo pisze: Gabaryty czuje się tylko podczas parkowania. Polecam czujniki parkowania z przodu i z tyłu z OPS. Przydają się szczególnie w ciasnych halach garażowych.
wesol pisze:Turbiny dieslowskie raczej nie miewaja chlodzenia wodnego a przynajmniej nie 1.9 i 2.0 tdi.
Jest pzycisk dezaktywacji Start Stopu . Można się przyzwyczaić i go naciskać .anko1973 pisze: to jak jeździć Panie z czymś takim (Start & Stop) można to jakoś wyłączyć?