I zepsułem kluczyk przy wymianie obudowy a mianowicie transponder był tak przyklejony że nie dał rady i szlak go trafił.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wystarczyło zalać go acetonem i sam wypłynieKrynol pisze: I zepsułem kluczyk przy wymianie obudowy a mianowicie transponder był tak przyklejony że nie dał rady i szlak go trafił.
Teraz to po fakcieGioW pisze:Wystarczyło zalać go acetonem i sam wypłynieKrynol pisze: I zepsułem kluczyk przy wymianie obudowy a mianowicie transponder był tak przyklejony że nie dał rady i szlak go trafił.
Masz jakiś sprawdzony sklep online?m0nter pisze:Wiosna idzie... trzeba autobus trochę odświeżyć![]()
Wejdź na kosmetykaaut.pl, dużo sklepów jest partnerami forum KA, i jak zarejestrujesz się w sklepie i napiszesz do nich na forum to od 5 do 7% rabatu dostaniesz.toomas08 pisze:Masz jakiś sprawdzony sklep online?m0nter pisze:Wiosna idzie... trzeba autobus trochę odświeżyć![]()
A olej jaki? Bo wiesz jest olej za 100 PLN i za 250 PLN, a przy kwocie jaką podałeś robi to róznicę.alcest pisze:I u mnie wiosennie: olej, filtry (pow+paliw+olej). Dodatkowo termostat nowy.
Pytanie - czy 350 pln to dużo za taki serwis w okolicach W-wy? Moje klamoty bez termostatu i filtrów paliw+powietrza?