pabloxxx pisze:Mobil 1 esp formula long life wymiana co 15 tys
sorry że tak się wtrącam, long life i wymiana co 15 tkm? z tego co wiem long life wymienia się co 30 tkm.
[ Dodano: Sro Wrz 05, 2012 07:46 ]
Lyjo tak jak mówiłeś ...
ale co tam ja jestem zadowolony
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
aki pisze:
sorry że tak się wtrącam, long life i wymiana co 15 tkm? z tego co wiem long life wymienia się co 30 tkm.
no ale to przeciez w niczym nie przeszkadza olej jest lepszej jakości, a to czy sobie ktoś zmieni wczesniej niz 30 tys. to tylko silnik mu podziekuje za to
z jednej strony masz racje
ale bez sensu płacić drożej za dobry olej jak możesz kupić ten sam taniej i zmieniać co 15 tkm. na jedno wychodzi, a kasa zostaje nieduża ale zawsze coś
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
aki pisze:ale bez sensu płacić drożej za dobry olej jak możesz kupić ten sam taniej i zmieniać co 15 tkm. na jedno wychodzi, a kasa zostaje nieduża ale zawsze coś
no tak, ale jest przysłowie - "wolnoc Tomku w swoim domku"