wątpliwości po wymianie dwumasy
-
robertb1974
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
-
kudłaty
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
poprawa po wymianie przegubu jest taka ze bicie na pedale sprzęgła się faktycznie lekko zmniejszyło. chyba trochę mniej szarpie przy dodawaniu gazu i na pewno jest ciszej. zaczynam mieć wrażenie ze od kwestii wibracji na pedale mogę się odczepić.
jestem umówiony na początku miesiąca z dobrym fachurą jak sądzę to liczę że zaopiniuje. wówczas się wypowiem.
szkoda ze po wymianie przegubu pojawił się nowy objaw. jak ruszam lub przyspieszam od średnio dynamiczni wzwyż pojawia się jednorazowe pukniecie w okolicy właśnie przegubu bądź lewego nadkola. dość ciche. na 5- biegu zagłusza silnik jakby k... czegoś nie dokręcili albo jakiś śrubokręt się turlał.
więc podjadę jutro jako stały klient do mego ulubionego warsztatu
co tak będę w domu siedział
jestem umówiony na początku miesiąca z dobrym fachurą jak sądzę to liczę że zaopiniuje. wówczas się wypowiem.
szkoda ze po wymianie przegubu pojawił się nowy objaw. jak ruszam lub przyspieszam od średnio dynamiczni wzwyż pojawia się jednorazowe pukniecie w okolicy właśnie przegubu bądź lewego nadkola. dość ciche. na 5- biegu zagłusza silnik jakby k... czegoś nie dokręcili albo jakiś śrubokręt się turlał.
więc podjadę jutro jako stały klient do mego ulubionego warsztatu
co tak będę w domu siedział