No opis to porażka, zobaczcie co ma na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=2640721485 to chyba dzieło 5-latka:)
No ale do rzeczy, co sądzicie o samym aucie? Jakieś elementy nie pasujące do reszty? Dostałem więcej zdjęć ze zbliżeniami na środek no i wygląda też nie najgorzej. Silnik tylko jak dla mnie za bardzo wyczyszczony, no ale tu też są chyba różne gusta.
Sprawdzę VIN i zobaczymy jak to ma się do tego przebiegu robionego "głównie na trasach"
Touran 1.9 TDI do oceny
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
bzdety, opcja ful wypas a halogenów nie ma, sprysków na światłą też, mały FIS, relingi czarne gdzie chromowe?, siedzeń podgrzewanych nie ma, czujnika zmierzchu też nie ma, radio zwykłe, no i tak zapachowa choinka czyli w aucie było dymione
, według mnie jest to najzwyklejszy TRENDLINE nawet nie doposażony, to niech nie pier......li że ful opcja, chyba takiej jeszcze nie widział, trzeba by mu wyposażenie TURANKA białasa pokazać
lub niejednego z naszej śląskiej ekipy 
auto GOTOWE DOKUMENTY DO REJESTRACJI zapytaj się czy recykling też zapłacony bo mogę się założyć że nie.
GWARANCJĂ BEZWYPADKOWOŚCI daje na jakimś papierze czy słownie jak każdy handlarz?
WYGLĄDA JAKBY WYJECHAL PRZED CHWILĄ Z SALONU - tu mnie w ogóle rozwalił masakra.
Auto latało na trasach więc maska przednia i zderzak musi mieć odbicia od kamieni itp, sprawdź maskę jak nie będzie żadnego odbicia to malowana na pewno była
W BOGATEJ WERSJI WYPOSAŻENIA. ( CLIMATRONIC PARKTRONIK) - no trzeba przyznać wypas pełną parą

auto GOTOWE DOKUMENTY DO REJESTRACJI zapytaj się czy recykling też zapłacony bo mogę się założyć że nie.
GWARANCJĂ BEZWYPADKOWOŚCI daje na jakimś papierze czy słownie jak każdy handlarz?
WYGLĄDA JAKBY WYJECHAL PRZED CHWILĄ Z SALONU - tu mnie w ogóle rozwalił masakra.
Auto latało na trasach więc maska przednia i zderzak musi mieć odbicia od kamieni itp, sprawdź maskę jak nie będzie żadnego odbicia to malowana na pewno była
W BOGATEJ WERSJI WYPOSAŻENIA. ( CLIMATRONIC PARKTRONIK) - no trzeba przyznać wypas pełną parą

-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
aki, dzięki za porządne wypunktowanie tego egzemplarza.
no gość trochę odleciał z tym opisem, ale to przecież większość ofert tak ma, dużo wodolejstwa mało konkretu. Wiem, że jak nie zadzwonię i nie sprawdzi się kodów wyposażenia to ciężko im wierzyć.
Dla mnie może być w opcji podstawowej, zależy mi bardziej na tym aby był dobrze utrzymany i nie zajechany, stan zgodny z przebiegiem...realnym.
Wymagań nie mam dużych ale i tak ciężko coś znaleźć sensownego.
Co do tego auta, to na zdjęciach wyglądał dobrze i cena za jaką wystawił, były rokujące. Czekam jeszcze na historię to zobaczę jak to z tym !!PRZEBIEG ORYGINALNY W 1001% WIARYGODNY !!! będzie. Dzięki Tobie i jeżowi wiem już, że WYPOSAŻENIE FULL to nie jest
no gość trochę odleciał z tym opisem, ale to przecież większość ofert tak ma, dużo wodolejstwa mało konkretu. Wiem, że jak nie zadzwonię i nie sprawdzi się kodów wyposażenia to ciężko im wierzyć.
Dla mnie może być w opcji podstawowej, zależy mi bardziej na tym aby był dobrze utrzymany i nie zajechany, stan zgodny z przebiegiem...realnym.
Wymagań nie mam dużych ale i tak ciężko coś znaleźć sensownego.
Co do tego auta, to na zdjęciach wyglądał dobrze i cena za jaką wystawił, były rokujące. Czekam jeszcze na historię to zobaczę jak to z tym !!PRZEBIEG ORYGINALNY W 1001% WIARYGODNY !!! będzie. Dzięki Tobie i jeżowi wiem już, że WYPOSAŻENIE FULL to nie jest