Grupa Warszawska
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
- Auto:: SEAT Ibiza SPORT 1.9 TDI
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 285 razy
- Otrzymał podziękowań: 484 razy
Mam pytanko do osób z Wawy, czy może ktoś by miał do pożyczenia belki bagażnika dachowego na relingi ?
Będę miał dłuższy wyjazd a mam box dachowy, ale nie mam belek to Tourana, może ktoś by był tak wspaniałomyślny.
Wyjazd będę miał 15-30 sierpnia.
Mogę się zrewanżować pożyczeniem box-a dachowego. (mam KAMEI DELPHIN 340)
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Będę miał dłuższy wyjazd a mam box dachowy, ale nie mam belek to Tourana, może ktoś by był tak wspaniałomyślny.
Wyjazd będę miał 15-30 sierpnia.
Mogę się zrewanżować pożyczeniem box-a dachowego. (mam KAMEI DELPHIN 340)
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
A fakt, belki muszą mieć mocowanie do relinguTomasz_W-wa pisze:cheles wiem, że masz takie belki ale chyba odpadają, relingi będą przeszkadzać w założeniu.
Jak byś miał takie na relingi to nawet bym Tu nie pisał, bo wiem żebyś mi pożyczył.
Belki muszą być na relingi.
Dzięki za dobre chęci.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
-
- Użytkownik
- Auto:: touran '05 bkc
- Imię:: Krzysiek
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Poszło pw do Ciebie. Firma bagażnika ta sama co w linku. Dzisiaj przymierzałem relingi i pasują. Brakuje jedynie jednej gumy od wewnetrznej strony. 4 gumy idą od wewnątrz(są takie same) i 4 od zewnątrz relingu i tez są takie same.Tomasz_W-wa pisze:Ponawiam pytanie do osób z Mazowieckiego czy może ktoś ma belki bagażnika na relingi do pożyczenia.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
-
- Kandydat
- Auto:: Touran
- Imię::
troche z innej beczki..
Witam ponownie wszystkich kolega Cheles mnie skierowal na to forum 
Poszukuje forumowiczów z Warszawy ktorzy znaja sie na mechanice poniewaz mam problem ze swoim autem silnik 2.0 model z 2003 r i moze zechcieliby mi pomoc w zdiagnozowaniu problemu na zywo.Jestem swiezo po przegladzie auta i nie stwierdzono zadnych problemow z zawieszeniem badz ich nie zauwazono.Jeden problem polega na tym ze podczas jazdy i wykonywania manewru skretu wydobywaja sie jakies dzwieki jakby przegub..ale nie jestem pewny czy to jest to,bylem wczesniej u mechanika to twierdzi ze to dwu mas kolejnym objawem jest to ze po odpaleniu silnika wystepuja drgania auta i metaliczny dzwiek podczas dodawania gazu podczas jazdy. Jesli ktos moze mi pomoc z gory bardzo dziekuje.
Pozdrawiam

Poszukuje forumowiczów z Warszawy ktorzy znaja sie na mechanice poniewaz mam problem ze swoim autem silnik 2.0 model z 2003 r i moze zechcieliby mi pomoc w zdiagnozowaniu problemu na zywo.Jestem swiezo po przegladzie auta i nie stwierdzono zadnych problemow z zawieszeniem badz ich nie zauwazono.Jeden problem polega na tym ze podczas jazdy i wykonywania manewru skretu wydobywaja sie jakies dzwieki jakby przegub..ale nie jestem pewny czy to jest to,bylem wczesniej u mechanika to twierdzi ze to dwu mas kolejnym objawem jest to ze po odpaleniu silnika wystepuja drgania auta i metaliczny dzwiek podczas dodawania gazu podczas jazdy. Jesli ktos moze mi pomoc z gory bardzo dziekuje.
Pozdrawiam
- Tomasz_W-wa
- Władca postów