sobek187 pisze:Panowie pomogę wam: http://www.penningmedia.de/489/climatic-2010
Tu macie wszystko opisane kwestia jest tylko taka ze ten koleś robił to w Touranie z 2005 roku a ty chales masz 2009 rok.
podłączylem stary panel i wszystko działa
co jest grane
przypomnę : mam panel od golfa 6 climatic, działa temp.prędkość nawiewu, obieg zamknięty, ogrzewanie szyby ale nie chce się załączyć klima(kompresor)
HELP
michu pisze:podłączylem stary panel i wszystko działa
co jest grane
przypomnę : mam panel od golfa 6 climatic, działa temp.prędkość nawiewu, obieg zamknięty, ogrzewanie szyby ale nie chce się załączyć klima(kompresor)
HELP
Michu,
Kolega się nie odezwał do mnie. Mogę tylko podejrzewać dwie kwestie, które właśnie chciałem z nim uzgodnić. Ten panel nie pasuje do Twojego rocznika albo potrzeba przeprogramowania - o tym nie mam bladego pojęcia jak to zrobić.
michu pisze:cheles,hmmmm to teraz pytanie , czy panel od passata bedzie u mnie działał czy nie. Jest jeszcze jedna opcja: trzeba zmienić auto na nowszy rocznik
Witam Panowie mam pytanko trochę z innej beczki a nie chce zakładać nie potrzebnie nowego wątku. Pacjent Touran z 2012 roku jest climatronic ale panel sterowania jeszcze bez wyświetlaczy temp. czy taki poliftowy panelik pasuje P&P? Z góry dzięki za info. Pozdro
Ja u siebie mam taki jw na zdjęciu i też mnie ciekawi czy da radę zamienić te panele
wystukane z garażu z kluczem w ręku
Jestem Marcin z Jastrowia
był
VW Touran 2,0 TDI AZV 100 KW z 2003 r czarny
VW Touran 1,9 TDI BKC 77 KW z 2005 r bordowy
VW Touran 1,9 TDI BLS 77 KW z 2007 r siwy
Jest
VW Touran 1,6 TDI CAYC 77KW z 29,12,2010 r Mocca