SPOTKANIE W WARSZAWIE - mini spocik
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
zastanawiam się dlaczego wszystkie daty proponowanych spotkań to piatki ? ja bardzo chętny jestem na spotkanie pomimo tego ze mam do wawy 100 km ale to nie przeszkoda ( jedynie czas dojazdu ) mysle ze najlepiej by było sobota lub niedziela ale wiem ze wszystkim nie dogodzi...
ostatecznie jak sie zbierze spora grupa to i w piatek przyjade po pracy... bo takie spotkanie jest jak kazdy sie chyba ze mna zgodzi - potrzebne... termin mi jest obojetny...

- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Sprawdziłem w piątek nic ciekawego się nie dzieje, ale w sobotę jest Pokaz Fontan na Podzamczu tylko pewnie nie będzie gdzie zaparkować i pogadać - przewidywane tłumy.Dodi pisze:zastanawiam się dlaczego wszystkie daty proponowanych spotkań to piatki ? ja bardzo chętny jestem na spotkanie pomimo tego ze mam do wawy 100 km ale to nie przeszkoda ( jedynie czas dojazdu ) mysle ze najlepiej by było sobota lub niedziela ale wiem ze wszystkim nie dogodzi...ostatecznie jak sie zbierze spora grupa to i w piatek przyjade po pracy... bo takie spotkanie jest jak kazdy sie chyba ze mna zgodzi - potrzebne... termin mi jest obojetny...
Czy w ten piątek 22 lipca ktoś jest chętny na spotkanie - miejsce i czas proponuję pozostawić tak jak było.
- cheles
- Władca postów
29.07 - 31.07.2011 VW MANIA 2011 - Pruszcz GdańskiDodi pisze:jak mi dziecko wyzdrowieje do tego czasu ja jestem na tak...cheles pisze:Czy w ten piątek 22 lipca ktoś jest chętny na spotkanie - miejsce i czas proponuję pozostawić tak jak było.
Impreza z wyszukiwarki przydałoby się by ktoś z okolic sprawdził czy warto. Info na http://vwmania.pl/?id=vwmania2011
A także przyjemne z pożytecznym:
31 lipca rusza Tour de Pologne etap I Pruszków - Warszawa.
Start w Pruszkowie o 11.00, etap kończy się w Warszawie około 14.00 na Placu Trzech Krzyży - pewnie cały plac będzie zajęty ale może kojarzycie miejsce w pobliżu, żeby się spotkać i zaparkować lub proponuję spotkanie na trasie np. stacja benzynowa czy jakiś hipermarket gdzieś po trasie Pruszków - Wawa Łopuszańska przy okazji zobaczymy peleton :-)
Jeżeli bylibyście zainteresowani to poproszę o wpisy wersja na Placu czy wersja na trasie:
-
-
-
-
10.09 - 10.09.2011 6 RUNDA - FINAŁ -WYŚCIGĂW NA 1/4 MILI oraz SSS DRIFT CUP
Pewnie na Bemowie ale kolega, który był i zna teren może zaproponuje miejsce.
Sugestie ?
Ostatnio zmieniony pn lip 18, 2011 20:28 przez cheles, łącznie zmieniany 1 raz.
- cheles
- Władca postów
Oczywiście na spotkania zawsze się można znaleźć czas po pracy. Na wrześniowe spotkanie jest dużo czasu więc można już rezerwować sobie czas. Jak już jeden z kolegów pisał jest tam dużo miejsca, zjeść też można i przy okazji obejrzeć wyścig.anko1973 pisze:witam,
termin wrześniowy i impreza wynaleziona przez cheles'a dla mnie jest OK - wcześniej - może być różnie;
- cheles
- Władca postów
Moje propozycje na wrzesień:Iza_30 pisze:No dobra chłopaki przestanmy pisac po próżnicy jak baby i ustalmy termin spotkania w warszawie.
Może jakaś sobota lub niedziela?
Gra Miejska na Bemowie: 3 Września 2011, godz. 11:00 Urząd m.st. Warszawy dla Dzielnicy Bemowo Warszawa, ul. Powstańców Śląskich 70 www.zwalcznude.pl
WIELKI MECZ. POLITYCY kontra GWIAZDY TVN Stadion Legii Warszawa
Warszawa, ul. Łazienkowska 3 Kiedy 4 Września 2011, godz. 15:00
ECCO Walkathon- największy charytatywny spacer świata już po raz VII w Polsce!
Kiedy 10 Września 2011, godz. 09:00 Gdzie Agrykola - park
Warszawa, ul. Myśliwiecka