Nawigacja
-
Piotr1979
- Specjalista
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Nawigacja w RNS 300 jest wyłącznie strzałkowa - wskazuje kierunek i odległości do manewrów na wyświetlaczu radyjka oraz na pełnym fisie jeżeli takowy posiadasz. Do w/w nawigacji musisz posiadać płytkę z mapami typu EX bo bez tego nawet języka komunikatów w radyjku nie zmienisz. Ceny najnowszych map:http://allegro.pl/mapa-teleatlas-pl-2013-skoda-vw-rns-300-audi-bns-i3019156175.html
Można kupić używane CD z mapami starszej generacji ale to zawsze ryzyko, bo nie wiadomo jakie pokrycie itd.
Jeszcze się taki nie urodził co by ją spiratował chyba że jestem w błędzie.
PZDR
Można kupić używane CD z mapami starszej generacji ale to zawsze ryzyko, bo nie wiadomo jakie pokrycie itd.
Jeszcze się taki nie urodził co by ją spiratował chyba że jestem w błędzie.
PZDR
Szukajcie a znajdziecie.
- ewasobol
- Przeglądacz
niewiem czy mam antene radio gra ale nic nie wystaje ponad auto
wiec nie wiem , jakos mnie to nie interesowało jak to działa
[ Dodano: Sro Lut 20, 2013 22:47 ]
oj to taka niefajna tylko strzałki zupełnie jak w harcerstwie w czasie podchodów, wolalabym gadającą
[ Dodano: Sro Lut 20, 2013 22:50 ]
mapy koszmarnie drogie, chyba jednak poszukam doczepianej
[ Dodano: Wto Lut 26, 2013 18:59 ]
znalazłam w moim telfonie mapy i dziś wypróbowalam to cos mówiło do mnie gdzie mam jechać i w sumie juz nie potrzebuje nawigacji bo rzeczywiście to fajnie działa
[ Dodano: Sro Lut 20, 2013 22:47 ]
oj to taka niefajna tylko strzałki zupełnie jak w harcerstwie w czasie podchodów, wolalabym gadającą
[ Dodano: Sro Lut 20, 2013 22:50 ]
mapy koszmarnie drogie, chyba jednak poszukam doczepianej
[ Dodano: Wto Lut 26, 2013 18:59 ]
znalazłam w moim telfonie mapy i dziś wypróbowalam to cos mówiło do mnie gdzie mam jechać i w sumie juz nie potrzebuje nawigacji bo rzeczywiście to fajnie działa
-
Piotr1979
- Specjalista
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Witam. No to i ja poproszę o link.GioW pisze:A ma kolega tą AM na Androida (taką za którą nie trzeba płacićmarcelid pisze:Akurat ja mam Nota 2 i popieram Twoje zdanie ale ... mówię co jest naprawdę najlepsze (według mnie) AutoMapa - uwierz taksówkarzowi) do udostępnienia kolegom
![]()
Dykteryjka:
Wsiada klient do taksówki.
Taksówkarz: - Dokąd jedziemy?
Klient: - Na ul. Lwowską
T- A dokładniej?
K. Do dużego pokoju.
Stare... ale śmieszne. Chyba.
Dzięki i Pozdrawiam
Szukajcie a znajdziecie.
- Muti
- Władca postów
- Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 365 razy
Mnie jakoś AM nie przekonała.. Może ma dużo poi,znaczniki km i inne ciekawostki,ale jej szata graficzna i "naciapanie" na ekranie mnie irytuje... W kwestii navi wolę prostą szatę jak na zwykłych mapach. Od dawna używałem zewnętrznego TT i byłem mega zadowolony..Teraz zainstalowałem go na Andka i też jest super,a dodatkowo pokrycie Polski jest już 100% 
Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy 
- transporter0
- Przeglądacz
- Auto:: 1.9TDI BXE 2009
- Imię:: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Właśnie od wczoraj testuję AM na swoim tablecie z Andkiem. Z AM korzystałem od zawsze ale na Palmie z Windowsem 6.0. Ogólnie fajnie. 7 cali daje radę - musze tylko poszukać uchwytu do kratki nawiewu bo nie lubię navi umieszczonej na szybie, działa płynnie ale... brakuje kilku rzeczy które są w AM na windę. Najbardziej wkurza mnie brak możliwości wcześniejszego wyznaczenia trasy, zapisania jej a później wczytania . Używałem tej opcji zwłaszcza przy dłuższych wakacyjnych wyjazdach gdzie korzystałem z wielu opcji "via". Jak dla mnie brakuje także informacji o wyznaczonej trasie, danych o kilometrach do pokonania autostradą, drogą ekspresową itd. Było to fajne bo ja zazwyczaj wolę nadkładać drogi i jechać jak najwięcej autostradami i ekspresówkami. Kolejna rzecz to brak komputera trasy, może mało istotne ale było fajne. Pewnie z biegiem czasu znajdę jeszcze wiele plusów i minusów jak na razie to tyle.
Aha no i bardzo duży plus to cena 
Turek 1.9TDI '09 i BMW e61 520dA LCI 2010
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Czy ta AM mogła się zblokować
u szefa na SG SIII wszystko działa a kumplowi chciałem wgrać na SG S4 i dupa... wywala się na wgrywaniu głosów (np. Hołowczyca)
ktoś próbował ją już na S4 
P.S.
Jako, że jeżdżę takimi drogami gdzie jest w uj fotoradarów zastanawiam się nad kupnem czegoś takiego -> Media-Tech MT5034 jest opcja nawet założenia kamery cofania
Co Wy na to
P.S.
Jako, że jeżdżę takimi drogami gdzie jest w uj fotoradarów zastanawiam się nad kupnem czegoś takiego -> Media-Tech MT5034 jest opcja nawet założenia kamery cofania
Co Wy na to
- arcadioush
- Przeglądacz
- Auto:: VW Touran 2005 BKC
- Imię:: Arkadiusz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Najwidoczniej szef ma oryginalny, licencjonowany program lub ---> Żeby zainstalować wersję "słodzoną" AM na Androidzie, musisz mieć z-rootowany sprzęt czyli posiadać uprawnienia administratora. Wiąże się to z utratą gwarancji na urządzenie.GioW pisze:Czy ta AM mogła się zblokowaću szefa na SG SIII wszystko działa a kumplowi chciałem wgrać na SG S4 i dupa... wywala się na wgrywaniu głosów (np. Hołowczyca)
ktoś próbował ją już na S4
![]()
- arcadioush
- Przeglądacz
- Auto:: VW Touran 2005 BKC
- Imię:: Arkadiusz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz