LYJO pisze:Tomas, po Twoim tekście już wiemy że forum inwigilowane przez Twoją żonę
Palenie za kierownicą?!
- Marekk
- Specjalista
- Auto:: 2.0 TDI BKD 2005
- Imię:: Marek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Ja wychodze z założenia takiego KATEGORYCZNY ZAKAZ PALENIA W AUCIE

http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?t=2398
Odnowiona galeria 20.05.2013
Odnowiona galeria 20.05.2013
- patarek
- Zaawansowany
- Auto:: Sharan 7n 2.0 2011
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
- Kontakt:
Właśnie - Palenie szkodzi zdrowiu a do tego jeszcze powoduje zmianę w toku rozmowy na forum 
Oto JA
Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia,
nie oblekają tego faktu w słowa.
[ Julian Tuwim ]
Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia,
nie oblekają tego faktu w słowa.
[ Julian Tuwim ]
- ewasobol
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
strasznie mało samokrytycyzmu w panach touranach, biedne te kobiety wszystko co najgorsze to my, ja jakoś jesli spotykam sie z brakiem kultury to głównie od strony kierowców męskich choc nie przecze kobietkom do aniołków daleko ale przecież bez nas życie byłoby takie nudne. na brak uprzejmosci niestety radze sobie po swojemu a poniewaz panowie drżą o swoje auta wiec kazde wepchnięcie sie na chama przed takiego super macho odbywa się bezboleśnie i nigdy nikomu nie przytarłam lakieru ani w dupę nikomu również nie wjechałam. nie denerwuje mnie również jak jakiś d...k za przeproszeniem nie umie jeżdzic ale zgrywa kierowce formuły jeden czy ileś tam ( nie znam sie na tym), ale ze jezdze juz troche i km tez troszke robie to musze stwierdzic z przyjemnościa ze nasza kultura jazdy w ostatnich latach bardzo sie poprawiła choć pozostaja miasta gdzie zawsze niemile się jeżdzi