Widzę,że pomysł z czerwonym ambientem się przyjął No ładnie ładnie to wygląda,tylko ja diody zamontowałem pod popielniczką na ruchomej części,bo na górze było je widać jak świeciły
Muti pisze:Widzę,że pomysł z czerwonym ambientem się przyjął No ładnie ładnie to wygląda,tylko ja diody zamontowałem pod popielniczką na ruchomej części,bo na górze było je widać jak świeciły
też tak miałem zrobić ale dla mnie to za nisko było troche i dałem tu... wiekszy obszar mi oświetla... ale ogólnie w trasie po ciemku super klimat w samochodzie...
Dobry standardowy zestaw będę musiał ująć w zestawach na zlot DJ lime prime lite pomimo,że jest droższy,ale jest dobry pod zabezpieczenie na dłuższy czas-ja z takiego nie korzystam Musi być smarowanko minimum raz w miesiącu
właśnie aktywowałem sobie funkcję ComingHome nie mam czujnika zmierzchu ani przełacznika swiateł AUTO... jedyne co musze zrobić to zostawić przełacznik swiateł na "swiatła mijania" i juz... ustawiłem tylko czas swiecenia na 20 sekund - tyle mi starcza
jeszcze jedna dobra tego strona jest taka ze nawet jak "pipczyk" nie zadzała to i tak nie zostawisz samochodu na swiatłach i nie rozładujesz aku...
wczoraj został założony podłokietnik w wersji "HIGH" ... wymiana poszła gładko, nie musiałem nawet wyciągać tunelu srodkowego... wszystko załatwiłem "od tyłu" o tyle miałem ułatwione zadanie, że najpierw wyciągałem z jednego auta a potem montowałem u siebie... godzina roboty i po kłopocie... jakby ktoś potrzebował wskazówek to służe pomocą...
zamontowane zostały tez halogeny, jeszcze została do wymiany wyższa podłoga ze schowkami coby włożyć pełnowymiarowe koło zapasowe
Zacne autko, należało odkurzyć posta, niech wszyscy podziwiają
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
aki pisze:Zacne autko, należało odkurzyć posta, niech wszyscy podziwiają
dzieki, dbałem o niego jak o dziecko 3 miesiące temu został sprzedany sąsiadowi 3 domy dalej... także mam na niego oko i ma sie dobrze teraz mam to co w podpisie...
też mógłbyś walnąć prezentację auta bo to co teraz masz to też extra auto, miałem takiego i tesknię do dzisiaj za nim.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.