Lublin
- Robcio
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1,9TDI Trendline
- Imię:: Robert
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 29 razy
Cieszy mnie to, ze udalo nam sie spotkac. Dziekuje Wszystkim za przybycie i mila atmosfere.
Nie zapominajmy o Michale jojo i jego rodzince, ktorych Touran nie zalapal sie na fotke, a jest niebieski... przynajmniej jeden byl inny od naszego 'konduktu'
Omowilismy kilka kwestii technicznych, organizacyjnych, no i bylo 'szkolenie' z detailing'u - po ktorym jedna opone mam czarna, a trzy brudne
Juz myslimy o nastepnym jesiennym spotkaniu... tak, jak Wojtek pisze, w miare mozliwosci, rodzinno-grillowym
Oby nastepnym razem przybyli Ci, ktorzy tym razem nie mogli byc lub nie zdecydowali sie przyjechac!
Nie zapominajmy o Michale jojo i jego rodzince, ktorych Touran nie zalapal sie na fotke, a jest niebieski... przynajmniej jeden byl inny od naszego 'konduktu'

Omowilismy kilka kwestii technicznych, organizacyjnych, no i bylo 'szkolenie' z detailing'u - po ktorym jedna opone mam czarna, a trzy brudne

Juz myslimy o nastepnym jesiennym spotkaniu... tak, jak Wojtek pisze, w miare mozliwosci, rodzinno-grillowym

Oby nastepnym razem przybyli Ci, ktorzy tym razem nie mogli byc lub nie zdecydowali sie przyjechac!
- Robcio
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1,9TDI Trendline
- Imię:: Robert
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 29 razy
Szkoda Piotrek, ale na nastepne spotkanie nalezy juz przyjechacPiotr1979 pisze:Mówiłem, że czarno widzę swoją obecność. [...]

Gdybysmy zorganizowali wspolny przejazd, to wygladalibysmy jak kondukt zalobnyjojo pisze:[...] to wygląda jak parking przed domem pogrzebowym[...]

Bo moj jest 7-osobowyPaso pisze:[...]Robcio Twój Touran na tym zdjęciu, to tak jakby większy od pozostałych się wydaje

Bylo ciemno, ale jezeli sie udalo, to wrzuccie jeszcze zdjecie tylow.