Panowie, wytrwałości w dążeniu do celu...!
Likwidacja szkody W ASO Vw Zasada
- Marekk
- Specjalista
- Auto:: 2.0 TDI BKD 2005
- Imię:: Marek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Kolejna gafa ASO a mianowicie mimo zapewnień i tłumaczeń ze strony pracowników salonu że wiecej do takich nie porozumień nie będzie i że jakoś mi to zrekompensują auto miało być wczoraj do odbioru na 18 ( miałem tel. o kolo godziny 10 rano ze auto napewno będzie do odbioru )dostałem kolejny telefon o 14 czy odbiór możemy odłożyć na następny dzień na 14?
Tłumaczenie zle spasowana lampa i potrzeba im na to więcej czasu by zrobić cytuje kierownika salonu.... "raz a dobrze bo auto jest po przejsciach"
zastanawiam sie co za ludzie tam pracuja bo jesli jest tak poskładany jak i pomalowany to załamka
.
Michał dzięki za dobre rady
jade po odbiór z obstawa specjalistów
jesli cos bedzie nie tak
będa dotąd robić aż zrobią dobrze.
Nie omieszkam opisać swojej histori na portalach motoryzacyjnych może i mój przypadek to 1 na .....ale mysle że warto to opisać co o tym sądzicie?
Tłumaczenie zle spasowana lampa i potrzeba im na to więcej czasu by zrobić cytuje kierownika salonu.... "raz a dobrze bo auto jest po przejsciach"
Michał dzięki za dobre rady
Nie omieszkam opisać swojej histori na portalach motoryzacyjnych może i mój przypadek to 1 na .....ale mysle że warto to opisać co o tym sądzicie?
http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?t=2398
Odnowiona galeria 20.05.2013
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Marekk,
To proponuję, żebyś: Jak będziesz odbierał auto to w papierach przekazania dopisz ręcznie, to co radził Nico02 - że po dwóch tygodniach sprawdzisz i zgłosisz ewentualne uwagi co do naprawy, które nie zostały wykryte podczas odbioru auta.
P.S A kudre myślałem, że pomogę a wychodzi na to, że narobiłem Ci kłopotów.
To proponuję, żebyś: Jak będziesz odbierał auto to w papierach przekazania dopisz ręcznie, to co radził Nico02 - że po dwóch tygodniach sprawdzisz i zgłosisz ewentualne uwagi co do naprawy, które nie zostały wykryte podczas odbioru auta.
P.S A kudre myślałem, że pomogę a wychodzi na to, że narobiłem Ci kłopotów.
- Marekk
- Specjalista
- Auto:: 2.0 TDI BKD 2005
- Imię:: Marek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Leszek nie twoja wina ....
auto odebrane jestem zadowolony z naprawy mimo tego całego zamieszania było tylko trzeba głośno ........usuneli mi pare usterek w ramach tego zamieszania....uspokoił mnie znajomy z którym byłem i powiedział że jest robota dobrze wykonana lakier dobrze dobrany i położony co do uwag Nico02 to tak zrobiłem
dzieki za rade
leci
Auto oglądał dobry specjalista przed odebraniem wiec jestem spokojny
Mimo tego wszystkiego 2 razy się trzeba zastanowić w razie szkody gdzie naprawiać auto.
Ciekawostka jest taka że TU zaniżyło naprawe o 200%od wyceny.!!!!

Auto oglądał dobry specjalista przed odebraniem wiec jestem spokojny
Mimo tego wszystkiego 2 razy się trzeba zastanowić w razie szkody gdzie naprawiać auto.
Ciekawostka jest taka że TU zaniżyło naprawe o 200%od wyceny.!!!!
http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?t=2398