W ASO doradca klienta tylko przyjmuje zgłoszenia i może sie nie znać, dopiero musi zobaczyć to powiedzmy specjalista od szyb. Np w moim ASO elektryka w soboty nie ma tylko w tygodniu.
NzTT
Mokry lewy przedni słupek po deszczu
-
- Użytkownik
- Auto:: 1,9 105KM
- Imię:: Łukasz
- Podziękował: 9 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Re: Mokry lewy przedni słupek po deszczu
Dzięki Panowie za pomoc, wsparcie z Waszej strony się przydało.
W dniu dzisiejszym klejem do szyb najlepiej jak mogłem połatałem przyszybie. W praniu wyjdzie jak mi to wyszło.
Składanie w pojedynke to niezbyt fajna sprawa ale jest to możliwe. Nie wiem jak innym ale mnie to zajęło około 4h.
Także temat można zamknąć.
PS Jakby ktoś potrzebował tego poradnika od siatki ( zdejmowania podsufitki ) możecie śmiało pisać do mnie na maila.
W dniu dzisiejszym klejem do szyb najlepiej jak mogłem połatałem przyszybie. W praniu wyjdzie jak mi to wyszło.
Składanie w pojedynke to niezbyt fajna sprawa ale jest to możliwe. Nie wiem jak innym ale mnie to zajęło około 4h.
Także temat można zamknąć.
PS Jakby ktoś potrzebował tego poradnika od siatki ( zdejmowania podsufitki ) możecie śmiało pisać do mnie na maila.
-
- Przeglądacz
- Auto:: 1.9 TDI BLS 2007
- Imię:: Dominik
- Podziękował: 35 razy
- Otrzymał podziękowań: 15 razy
Dołączę do tematu, niestety 
Jam inny trochę problem. Mam mokrą podsufitkę przy słupkach (środkowy i tylni) ale od dołu
Może wiecie gdzie szukać przecieku??
Z góry dziękuje

Jam inny trochę problem. Mam mokrą podsufitkę przy słupkach (środkowy i tylni) ale od dołu

Może wiecie gdzie szukać przecieku??
Z góry dziękuje
-
- Auto:: Cross Touran 2.0TDI 2014
- Imię:: Stanisław
Też mam problem z przeciekiem w okolicach lewego słupka w Touranie Cross 2014, prawdopodobnie jest to wina odkształconej uszczelki szyberdachu. Może zgłosi się osoba lub warsztat z okolic Stalowej Woli który to naprawi.
-
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 1.6 2013
- Imię:: Piotrek
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Jest tu na forum adres w Warszawie gdzie uszczelniają szyberdachy,bo ludzie takie rzeczy robili ale w podkarpackim ani w świętokrzyskim nie słyszałem o takich warsztatach.
-
- Auto:: Cross Touran 2.0TDI 2014
- Imię:: Stanisław
Dzwoniłem z tym do ASO i szukają jakiegoś TPI czy czasami to nie jest jakaś wada fabryczna czy coś takiego. No i diagnozę wycenili na 350zł.