Witam kolegę Tak po zdjęciach skojarzyłem Twoje auto, mianowicie też byłem na zlocie w Nysie i nawet mam gdzieś zdjęcia twojego Tourana. Gratulacje za mody
marcin975 dzięki za miłe słowo.. w tym sezonie myślę że uda mi się zaskoczyć modernizacją projektu.. wybierasz się w tym roku do Nysy? może udałoby nam się spotkać..
Nie dyskutuj z idiotą !!!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..
Cześć tak sobie przeglądałem stronkę tourana na Facebooku i trafiłem na zdjęcia Twojego auta . Postanowiłem poszukać coś więcej na forum no i jestem. Powiem Ci że auto wygląda pierwsza klasa i zapewne nie jeden forumowicz może pozazdrościć ale też brać przykład z tego jak można odszykować autko ☺ gratuluję naprawdę świetnego auta
Kolego Ty zmianiales jednostkę sterująca-radio czy spiales jakoś wzm pod ory ?
A ogólnie gratki za visual bardzo ładnie i ze smakiem rozumiem wszystkie poprzednie ALU sprzedane? Chodzi mi o te 19 Ojdi:)
Dzięki za miłe słowo, motywuje do dalszego działania. Jednostka sterująca jest fabryczna, pod tylne głośniki podpięty jest Chinch Converter (zdj.) jeśli chodzi o felgi to mam tylko te RH Crossline w 19"
Czyli z tylnych głośników masz ten konwerter który idzie do wzmacniacza w sensie sygnał brany z głośników na wzmacniacz... ? A co z zasilaniem wzm jak rozwiązałeś remonte +12V ? By się włączał po włączeniu radia ?
Jest temat na forum skąd wziąć wzbudzenie (remote), bodajże Miki opisywał.. tak jak pisałeś sygnał jest wzięty z tylnych głośników.. skraca nam to również chinch i nie trzeba go ciągnąć aż od radia
w google znalazłem taki schemat