zdjęcia Skóry może i nie idealne ale mówiłem ze wrzucę to są ,Chwilkę przed czyszczeniem i Kremowaniem
-- Pn cze 16, 2014 23:45 --
tomcio1600 pisze:PTAK pisze:Niestety musze cie zmartwić bo nie jest to pseudo skóra z taxi ! Pseudo skóra z taxi jest poprostu plastikowa a ta skóra jest Ori i dodatkowo -nie jak w taxi - każdy fotel jest profilowany !
Hmmm, ja również sądzę, że jest to taxi - świadczą o tym również otarcia od pasa na tylnym nadkolu (od częstego wsiadania, wysiadania i nie uważnego zamykania drzwi).
Zrób zdjęcia przednich i tylnych foteli - wszystko się wyjaśni.
fabizlobicki pisze:Mam pytanie czym różni sie wersja highline od zwykłej ?
Highline:
- climatronic dwustrefowy
- wewnątrz listwy ze szczotkowanego aluminium
- osiem głośników
- srebrne relingi
- halogeny
- przyciemniane szyby
- "aluminiowy" grill (w koło)
- kubełkowe fotele ze stolikami
- schowki pod fotelami
- minimum 1/2 FIS (w opcji pełny)
- wszystkie szyby w prądzie
- tempomat
- ori alufelgi 16"
Co do otarć na nadkolu od pasów wszystko jest uzasadnione ponieważ kupiłem auto od Pierwszego wł. w Polsce i miał je cztery lata i Auto służyło jego zonie w sumie do wożenie trójki dzieci (przedział wiekowy 3-8 może 10 lat) do szkoły i na zakupy , uszkodzenia te zostały już w bardzo łatwy i fajny sposób zakamuflowane i niema po nich śladu

( czarna błyszcząca Folia czyni cuda

)
-- Cz cze 19, 2014 19:56 --
A Wczoraj wymieniłem olej w Dsg i ten mały lejeczek plastikowy bo ktos kto wcześniej wymieniał olej za mocno dokręcił i pęknięta chyba była bo jak wykręciłem to juz była w dwóch częściach + filtr +nowy korek +podkładka alu. wszystko ORI
Olej wymieniony według manuala z forum - rewelacja
-- Cz cze 19, 2014 19:59 --
Jak by ktoś potrzebował zestaw do wymiany oleju w swojej DSG (czyli wąż + końcówkę wkręcaną w skrzynie ) i jest z okolic 3-City mogę mu użyczyć
-- Pt cze 20, 2014 20:05 --
I dotarł domnie wkońcu Panel jeszcze tylko ramka i nowe Radyjko

Było :
Bmw E36 x 9-od 1.6 do 2,8
e34 x 7 w tym Alpina M62
e32 5.0 V12 M70B50
Opel Corsa 1.2 i 1.4 x2
Cinquecento x 2 hehe
Nissan Sunny 2.0Td
Seat Ibiza Evo2 1.9TDI 150KM
Audi A6 c5 2.5TdI V6 150KM
Skoda Octavia x3 i 4x4
Vw Sharan 2004r (2) 1.9TDI 150KM

Teraz jest w końcu Auto Rodzinne
Vw Touran 2.0Tdi Dsg 06r 7-Os.viewtopic.php?f=9&t=9616:)
Jak pomogłem KLIKNIJ "

" ------->>>