Witam,ja pewno będę kleił na tylnej szybie,na środku pod światłem "STOP",mysle że to też dobre miejsce,sprawdze jak bedzie naklejeczka juz u mnie,no chyba ze tam nie bedzie pasowała to będę myślał o innym miejscu
hrust11: nie jestem przekonany do Twojej decyzji, na tylnej szybie pod światłem stop masz jakieś 3-4 cm i później pole zasięgu wycieraczki... 10 razy machniesz wycieraczką i po naklejce (pamiętaj że naklejka to kontur i każda literka osobno, to nie jest jedna całość tylko małe elementy)
Tylna szyba to tylko w rogu, ale moim zdaniem nie ma co blachy oszczedzac Ja na poprzedniej furze mialem wlepke klubowa na tylnej klapie i z wlepka sprzedalem i nikomu nie przeszkadzalo Mysle ze miejsce wskazane przez rock4ra jest dobre, chociaz nie mam napisu Touran
Mam nadzieję że naklejka jest fluorescencyjna i że w nocy będziemy również widoczni jak koledzy z forum Passata.
Idealne miejsce to lewy bok klapy między dwoma przetłoczeniami czyli centralnie między tablicą a lampą i pod Touran-em dla tych co takie oznaczenie posiadają.
Nie trzeba nic mierzyć, chyba każdy wyceluje środek +/-0,01mm
rock4,aktualnie w tym miejscu co podawałem mam naklejke jakiejś strony internetowej(juz byla jak kupowalem autko i do tej pory jest nie naruszona chociaz juz ponad pół roku jezdze tourankiem i czesto uzywam tylnej wycieraczki).
Nie mowie ze bede tam naklejal,jak bedzie naklejeczka już u mnie wtedy dopiero zdecyduje gdzie bedzie naklejona. Wcale nie jestem przeciwko naklejeniu pod napisem Touran,sam może ją tam nakleję,ale myśle ze każdy powinien sam zdecydować gdzie bedzie miał naklejeczke.
Prawo do swojego zdania ma każdy... ale jak mówił Roch Kowalski: Rozkaz... to rozkaz!
Ja nakleję właśnie tam (między tablicą a światłem po lewej), poprzednio w pasku miałem w tym miejscu inną naklejkę i forumową musiałem nakleić gdzieś indziej. W turze na szczęście mam to miejsce wolne i uważam, że jest do tego celu najlepsiejsze.