1. Jak napisałem jest to PIERWSZA ankieta, nie żadna ostateczna. To znaczy m. in. że ze względu na DUŻE wyprzedzenie terminu mamy trochę czasu aby się wstępnie zorientować co do terminu.
2. Dzwoniłem do kilku ośrodków, tak naprawdę rezerwacje zaczynają się w danym roku, teraz są możliwe tylko takie wstępne i tak do potwierdzenia w przyszłym roku więc NIE MA CIŚNIENIA i go sztucznie nie twórzmy
3. Pierwsze pytanie w każdym ośrodku to TERMIN, i to jest najważniejsza rzecz do ustalenia.
4. Jeśli ustalimy termin i każdy sobie go zarezerwuje to nie ma zbytniego problemu żeby załóżmy zamiast do Bałchatowa pojechać do Smardzewic, po prostu wbija się nowe koordynaty do GPSa. Jeśli wybierzemy miejsce a potem termin się zmieni to tak ad hoc możesz nie znaleźć możliwości dojechania.
4. Kluczem TERMIN - c.b.d.u.
5. Kolega JEŻU chciał dopisać nowy termin do ANKIETY i ankieta się rozjechała, miał być reset ankiety i powtórne głosowanie, ja już tego nie mogę zrobić ze względu na brak uprawnień na forum
6. Jeśli masz propozycję np. żeby Zlot trwał 3 dni (2 noclegi) to wpisuj to w tym wątku, jeśli odpowiednia liczba osób również się wpisze to zrobimy kolejną ankietę z taką wersją terminu. Pierwsza ankieta ma za zadanie określić preferencje, z 2 najbardziej obleganych terminów w drugiej ankiecie wybierzemy już ten jeden, to według mnie najbardziej logiczne i proste rozwiązanie. (przynajmniej dopóki ktoś ankiety nie zepsuje

)