No to i ja skreślę kilka.
Byłem w Cro pięć razy w wakacje. Zawszę jeżdżę w to samo miejsce tj. Srima k. Vodic - do Splitu ok.80 km na południe. Zawsze pod ten sam dach do zaprzyjaźnionego już Chorwata (mam już zniżki

). Ma do dyspozycji apartament - max 7 osób 65 eur/noc (b. duży aneks, sypialnia małżeńska, sypialnia mniejsza, łazienka i potężny taras) i dwa studia - max 5 osób 45 eur/noc (aneksik, sypialnia, łazienka) w jednym domu. Przy większej liczbie potrzebnych lokali biegnie do sąsiadów i coś zawsze się znajdzie. A i pole namiotowe jest pod nosem. Ale doba na polu to chyba cena jak za studio - choć nie powiem na 100% .
Pogoda zawiodła tylko raz a rozpiętość w terminach miałem od końca czerwca do końca sierpnia. Co ciekawe kiedy pierwszy raz byłem tj. koniec czerwca woda była cieplejsza niż w końcu sierpnia czy lipca

W zasięgu jednio dniowych wycieczek Split, Szibenik, wodospady Krka.
Jako, że jestem z samej północy trasę zawsze biorę na dwa dni. Jadę w nasze góry, nocka (Zwardoń) o 6 rano start - Słowacja, Węgry, kawałeczek Słowenii i ok. 20.00 wieczorem na miejscu. Raz było dłużej - koledze w Sharanie na granicy Słowacko-Węgrierskiej stanęło turbo i do przodu krótkimi skokami z zasłoną dymną. Auto do ASO Skody w Vodicach, ok 2700 zł nowe turbo.
Winieta tylko na Słowację - 10 eur/m-c i opłata za bramki na chorwackich autostradach (obwodnica Zagrzebia free)
Jak potrzebujecie info o tych okolicach to piszcie