- Komplet filtrów.
- Dodo Juice Lime Prime
- WOSK COLLINITE 476S
- IPA Alkohol Izopropylowy
- FLUFFY DRYER Ręcznik do osuszania
- Aplikatory
- Szmatki z mikrofibry
I czekam na ładną pogodę, bo jak na razie sporo śniegu jeszcze u mnie
Mam identyko, na mokrej spoko, ale na suchym ostrym zakręcie nie ciekawie, oponki są bardzo miękkie zwłaszcza boki i auto trochę się kładzie a opona uskakuje bokiem, ze sportem to nie ma nic wspólnego.Mefju pisze:alexion pisze:Kapcie na lato już są 8-) Wysłane z mojego D6653 przy użyciu Tapatalka
Ciekawa sprawa w indeksie H mają A na deszczu

Takie kółka zakładamy jeśli fotel jeździ bezpośrednio po podłodze/parkiecie. Zwykłe kółka (całe plastikowe) potrafią strasznie zrysować taką podłogę.Eljot pisze:A do domku po długotrwałym hałasowaniu kółkami od fotela, zakupałem na Alledrogo kółka z gumowymi końcówkami.
Różnica znaczna!
Z racji pracy mam często doczynienia z takimi co to nie zakładają, podłogę rysują, a potem płaczą że podłoga kiepska....rzutnik pisze:Takie kółka zakładamy jeśli fotel jeździ bezpośrednio po podłodze/parkiecie. Zwykłe kółka (całe plastikowe) potrafią strasznie zrysować taką podłogę.Eljot pisze:A do domku po długotrwałym hałasowaniu kółkami od fotela, zakupałem na Alledrogo kółka z gumowymi końcówkami.
Różnica znaczna!
To się też pochwalę . A co tylko Eljotowi żółte niskie za ryż przysyłająEljot pisze:Żółte niskie przysłali: