To kup x 2Tomasz_W-wa pisze:rastateż muszę podskoczyć i taki zestaw kupić.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa

To kup x 2Tomasz_W-wa pisze:rastateż muszę podskoczyć i taki zestaw kupić.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Bartek ja właśnie dzisiaj kupiłem przewody 0,35 mm też do montażu footwella, będziemy montowąc razem. Powiedz czy Ty masz lutownicę??bartek0-01 pisze:A do mnie przed chwilą dotarła mała paczuszka lecz zawartość na 100% poprawi nastrój w Touranku.
Montaż najprawdopodobniej na III OZ TKP![]()
JEDARO pomożesz![]()
prowizja PZM za każdą winiety to 9zł. nie bedę musiał zjeżdżać z trasy, martwić się bym nie minął stacji itp..Maciej_F pisze: Ale się zastanawiam czy nie lepiej kupować tego po drodze na granicach
Tak jak pisał JEDARO ja mam już wszystko gotowe wystarczy podłączyć. Ale razem możemy zakładaćstann pisze:Bartek ja właśnie dzisiaj kupiłem przewody 0,35 mm też do montażu footwella, będziemy montowąc razem. Powiedz czy Ty masz lutownicę??bartek0-01 pisze:A do mnie przed chwilą dotarła mała paczuszka lecz zawartość na 100% poprawi nastrój w Touranku.
Montaż najprawdopodobniej na III OZ TKP![]()
JEDARO pomożesz![]()
Pewnie że lepiej po drodze...na pewno taniejMaciej_F pisze:To kup x 2Tomasz_W-wa pisze:rastateż muszę podskoczyć i taki zestaw kupić.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wabo mnie też czeka taki zestaw . Ale się zastanawiam czy nie lepiej kupować tego po drodze na granicach .
Artur ja zakupiłem od kolegi z forum golfa VVincent83 pisze:Bartek, a masz namiary na taki zestawik?? Chetnie bym nabyl ale taki z gotowymi kabelkami -bez kombinacji.
Halogeny z kratkami już czekają, silniczki do tylnych szyb też ale mam problem bo niby kręcą ale pomimo odpowiedniego zakodowane nie widać sterowników. Lusterko z czujnikiem zmierzchu i deszczu też już mam i wymienię przy okazji wymiany szyby (jest pęknięcie od kamyczka - czekam na reakcję ubezpieczyciela). W przyszłym tygodniu powinienem mieć komplet części do kierownicy multi. Planuję także oświetlenie przestrzeni nóg - tutaj pewnie zrobię coś swojego na ledach, oświetlenie ostrzegawcze i podświetlenie otoczenia drzwi z tyłu (przód już zrobiłem, a tył blokują mi te silniczki do szyb). Mam już także czujniki parkowania i moduł na tył (z OPS).Tomasz_W-wa pisze:rzutnik tylko pogratulować, jakie mody planujesz ?
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa