pozdro

....uroki szukania sprowadzonych aut w Polsce.Ania1983 pisze:Ogólnie widzę, że znalezienie auta jest i będzie drogą przez mękę- sprawdziliśmy już auto w vw przez znajomą znajomych po nr VIN i...
W ogłoszeniu jest, że bezwypadkowe a w VW... Wymienione szyby przód, tył, dwie pary drzwi, cały polakierowany od nowa i nie pamiętam co jeszcze![]()
W VW mają go do 90tyś przebiegu a potem nic, a pan przez tel. mi mówił, że przy 150 tyś było wymieniane koło dwumasowe, sprzęgło i pasek i w książce to jest...
Masakra jakaś... A ja się przebiegiem kręconym martwię![]()
nie ograniczaj się do szukania 7 miejscowego, jak się trafi dobry 5 miejscowy to dołożenie pozostałych 2 siedzeń nie jest takie kosztowne.Ania1983 pisze:W ogóle to szukamy Tourana na 7 osób do 32000zł
Mój znajomy sprzedaje coś takiego:Ania1983 pisze:Jak zaczęliśmy szukać auta to rzeczywiście weszliśmy na strony niemieckie i sami zauważyliśmy, że jakieś drogie te auta w porównaniu z cenami w PL, ale naiwnie myślałam, że opowieści o sprowadzonych oszukanych autach są trochę przesadzone...
Czy naprawdę są ludzie, którzy w ciemno kupują taki samochód, kiedy sprawdzenie go po VIN jest takie proste?
I czy są jakieś granice nieuczciwości sprzedawców?
Zniesmaczona normalnie jestem
-- Wt lip 12, 2016 14:07 --
W ogóle to szukamy Tourana na 7 osób do 32000zł. Może ktoś z forumowiczów ma coś takiego do sprzedania, albo słyszał, że ktoś w miarę uczciwy sprzedaje?
Wewnątrz poza deską i poduchą kierowcy auto jest jak nowe.wesol pisze:szukac auta sprawnego, jesli ma dpf to pelna diagnostyke mu zapodac i bedzie wiadoma sprawa na cyzm sie stoi. PRzebieg nie wiele wspolnego ze stanem technicznym auta.
W tym szwajcarze to najbardziej mnie przejeloby te zniszczenia wewnatrz budy czyli decha i siedzenia i pewnie kurtyny. Szkoda siedzen i tej dechy bo poducha kierowcy to mysle ze pikus bo to jakby nie mowic czesc wymienna od ręki.