Dziś Zamówiłem (Kupiłem), Dzisiaj Przyszło.
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
- Auto:: SEAT Ibiza SPORT 1.9 TDI
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 285 razy
- Otrzymał podziękowań: 484 razy
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
A ja pochwale się już skompletowanym zestawem przełączników w chromie.
Kosztowało mnie to 240 zł, a więc myślę że cena znośna bo na allegro widziałem takie zestawy po 300-350 zł,
z przełącznikiem do lusterek z chromem do kompletu dochodzi cena nawet 350-400 zł.
A tak wygląda mój zestaw:

Teraz czeka mnie szukanie przełącznika lusterek w chromie to Tourana, a później przełącznik świateł w chromie.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Kosztowało mnie to 240 zł, a więc myślę że cena znośna bo na allegro widziałem takie zestawy po 300-350 zł,
z przełącznikiem do lusterek z chromem do kompletu dochodzi cena nawet 350-400 zł.
A tak wygląda mój zestaw:

Teraz czeka mnie szukanie przełącznika lusterek w chromie to Tourana, a później przełącznik świateł w chromie.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
cheles tak te luzem to do drzwi przednich pasażera i tylnych.
W prawych tylnych drzwiach mam jeden przełącznik, który mogę wyjąć i już podłączałem jeden z nich zamiast tego starego typu
(czyli tego od nowości autka bez chromowej wstawki), oczywiście wszystko działało dobrze, szyba działała tak samo jak na starym przełączniku.
Te pojedyncze przełączniki są bez tych ramek i trzeba stare wypiąć i nowe wpiąć w te ramki, ale tego to chyba już nie muszę tłumaczyć.
Przełącznik z chromem w ramce:

Teraz tylko muszę znaleźć trochę wolnego czasu na wymianę przełączników, a z czasem u mnie teraz krucho, właśnie maluje mieszkanie. He He.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
W prawych tylnych drzwiach mam jeden przełącznik, który mogę wyjąć i już podłączałem jeden z nich zamiast tego starego typu
(czyli tego od nowości autka bez chromowej wstawki), oczywiście wszystko działało dobrze, szyba działała tak samo jak na starym przełączniku.
Te pojedyncze przełączniki są bez tych ramek i trzeba stare wypiąć i nowe wpiąć w te ramki, ale tego to chyba już nie muszę tłumaczyć.
Przełącznik z chromem w ramce:

Teraz tylko muszę znaleźć trochę wolnego czasu na wymianę przełączników, a z czasem u mnie teraz krucho, właśnie maluje mieszkanie. He He.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Dzięki tak myślałem w piątek Jarry będzie w Wawie to wymienię od strony pasażera - może już będą zamówione podwójne od strony kierowcy to będę miał komplet chrom.Tomasz_W-wa pisze:cheles tak te luzem to do drzwi przednich pasażera i tylnych.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Powodzenia z malowaniem temat przerabiałem w ubiegłe wakacje zajeło mi to 9 dni. To jak malujesz zrób przerwę w piątek i spotkaj się z nami przy Centrum Nauki Kopernik ?