Widziano
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
- Auto:: SEAT Ibiza SPORT 1.9 TDI
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 285 razy
- Otrzymał podziękowań: 484 razy
Re: Widziano
Bobek zgadza się to moja maszyna
Ja tam tylko patrzę czy ma wlepę, jak nie ma to nie ma co machać bo ktoś pomyśli, że jakiś czubek za kierownicą
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa

Ja tam tylko patrzę czy ma wlepę, jak nie ma to nie ma co machać bo ktoś pomyśli, że jakiś czubek za kierownicą

Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
- aawol
- ____________________
- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
Od jakiegoś czasu o ustalonych porach - 7;30 i 16;15 spotykam z naprzeciwka (+/_ z kolorami u mnie krucho) szarego T1 na ul. Powstańców, mostek nad torami lub droga na Węgrzce. Jedziemy z przeciwnych stron ale sobie nieśmiało machamy - na ile widzę kolega bez wlepki.... jakby się objawił to może jakiś spocik? ja jadę srebrnym T1 z wlepką na klapie
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
- Muti
- Władca postów
- Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 365 razy
Loszmi,jeżdże codziennie i się rozglądam,ale jeszcze nigdy nie spotkałem tourana z wlepką 

Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy 

- Loszmi
- Przeglądacz
- Auto:: BXE, 1.9 Turbo Klekot,'08
- Imię:: Miłosz
- Kontakt:
W Poznaniu tylko ja mam wlepę chyba ;-)
Ja zasuwam Obornickie-Kamiennogórska wieczorami. Moja pani rano do centrum koło 9 i powrót wieczorkiem. ;-)
Pingwiny nie miały wlepki.
Pozdrawiam zakonnicę w fiacie, która miała taki daszek (kornet), że patrzyła tylko na wprost i to w ograniczonym stopniu. Widziała mniej niż załoga Rudego 102. Powinni Ci zabrać prawko kobieto...
Ja zasuwam Obornickie-Kamiennogórska wieczorami. Moja pani rano do centrum koło 9 i powrót wieczorkiem. ;-)
Pingwiny nie miały wlepki.
Pozdrawiam zakonnicę w fiacie, która miała taki daszek (kornet), że patrzyła tylko na wprost i to w ograniczonym stopniu. Widziała mniej niż załoga Rudego 102. Powinni Ci zabrać prawko kobieto...
- JEDARO
- Expert
- Auto:: Touran 1.9 TDI BLS
- Imię:: Darek
- Podziękował: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 518 razy
Loszmi pisze:Pozdrawiam zakonnicę w fiacie, która miała taki daszek (kornet), że patrzyła tylko na wprost i to w ograniczonym stopniu. Widziała mniej niż załoga Rudego 102. Powinni Ci zabrać prawko kobieto...

- Cesarz
- Władca postów
- Auto:: 5T1 2.0TDI, DFHA 2017
- Imię:: Michał
- Podziękował: 629 razy
- Otrzymał podziękowań: 223 razy
Loszmi ciesz się ze to nie była zakonnica z Citroena 2CV... 

1T1 HL 2005 2.0 TDI BKD+ 176KM/350Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm
- Tomas
- Władca postów
- Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 438 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
Ja jestem przynajmniej raz w miesiącu w Poznaniu ale wlepy jeszce nie widziałem na Touranku.
Muti a bywasz na Grochowskiej w okolicach sklepu Red Box, kiedyś przejeżdżałem i stał tam w takim kolorze jak Twój, wyglądał na zadbanego.
Muti a bywasz na Grochowskiej w okolicach sklepu Red Box, kiedyś przejeżdżałem i stał tam w takim kolorze jak Twój, wyglądał na zadbanego.
-
- Specjalista
- Auto:: Touran '03 AZV
- Imię:: Damian
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 24 razy
Dzisiaj w godzinach rannych w Białymstoku widziałem czarnego Tourana z Bielska Podlaskiego jakiś czas poluję na jego żeby pogadać ale nigdy go nie mogę dorwać. Numery BBI 45SW kolego jak to czytasz to się odezwij 

Ostatnio zmieniony czw mar 20, 2014 19:20 przez Damian15, łącznie zmieniany 1 raz.