mialem na mysli budżetówkęo wypraszam sobie.
SPOTKANIE W WARSZAWIE - mini spocik
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Spotkanie w Warszawie Centrum Nauki Kopernik - BUW 27.07.12
Spotkanie w Warszawie odbyło się - Białołęka górą.
Uczestniczyli:
1. Jarry (mam nadzieję, że zdążyłeś przed przylotem do Modlina)
2. Rauko,
3. Koper,
4. cheles,
5. tomel,
6. Rafał przybył z Norwegi,
7. Gaax
Reszta proszę się dopisać - kojarzę twarze, auta ale z tego upału to ksywki wyleciały z głowy.
Dodawajcie co zrobiliśmy podczas tego spotkania. U mnie wymieniony przycisk sterowania szyb na chrom.
Parę fotek ze spotkania, zwrócicie uwagę, że grupa mazowiecka zawsze coś modyfikuje i nie ma czasu na montaż elementów. Reszta zdjęć oraz krótki film z porównaniem LED na tourankowym chomiku.
Współczułem Jarremy biegał od jednego do drugiego auta, ale trzeba przyznać pomógł wszystkim. Niech ktoś z Was na forum napisze, że mój Touran to golas to od razu bana od moderatorów dostanie
, ja przynajmniej mam czujnik zmierzchu w swojej wersji, a w higline kolegi nie będę wskazywał palcem nie ma
I nie wspomniałem, że i prezenty były: Rauko dostał ode mnie przełącznik szyb pasażera w chromie by już miał komplet i nie szukał, a jak zauważyłem sponiewierany przełącznik kolegi z Norwegi to dostał mój po wymianie na chrom.
Myślę, że udane spotkanie, następne na Stadionie Narodowym 25 sierpnia 2012.
Tylko zaparkowali i już kombinują:
Gaax'owi przegląd pod maską. Jeden robi reszta się przygląda
Miernikiem w akumulator:
Rauko, Jarry i Adam właściciel autka
Ostatnie autko Rafała
Jarry modzi w aucie kolego Rafała
Auto Tomela po lewej Jarrego.
Koper (niebieska koszulka) i Rauko.
Rauko tłumaczy Tomel'wi jak zamontować czujnik zmiechu.

Jarry wraca z Modlina nawet taksiarz nie wprowadził Go w błąd wskazał najszybszą trasę.
Uczestniczyli:
1. Jarry (mam nadzieję, że zdążyłeś przed przylotem do Modlina)
2. Rauko,
3. Koper,
4. cheles,
5. tomel,
6. Rafał przybył z Norwegi,
7. Gaax
Reszta proszę się dopisać - kojarzę twarze, auta ale z tego upału to ksywki wyleciały z głowy.
Dodawajcie co zrobiliśmy podczas tego spotkania. U mnie wymieniony przycisk sterowania szyb na chrom.
Parę fotek ze spotkania, zwrócicie uwagę, że grupa mazowiecka zawsze coś modyfikuje i nie ma czasu na montaż elementów. Reszta zdjęć oraz krótki film z porównaniem LED na tourankowym chomiku.
Współczułem Jarremy biegał od jednego do drugiego auta, ale trzeba przyznać pomógł wszystkim. Niech ktoś z Was na forum napisze, że mój Touran to golas to od razu bana od moderatorów dostanie
I nie wspomniałem, że i prezenty były: Rauko dostał ode mnie przełącznik szyb pasażera w chromie by już miał komplet i nie szukał, a jak zauważyłem sponiewierany przełącznik kolegi z Norwegi to dostał mój po wymianie na chrom.
Myślę, że udane spotkanie, następne na Stadionie Narodowym 25 sierpnia 2012.
Tylko zaparkowali i już kombinują:
Gaax'owi przegląd pod maską. Jeden robi reszta się przygląda
Miernikiem w akumulator:
Rauko, Jarry i Adam właściciel autka
Ostatnie autko Rafała
Jarry modzi w aucie kolego Rafała
Auto Tomela po lewej Jarrego.
Koper (niebieska koszulka) i Rauko.
Rauko tłumaczy Tomel'wi jak zamontować czujnik zmiechu.

Jarry wraca z Modlina nawet taksiarz nie wprowadził Go w błąd wskazał najszybszą trasę.
Ostatnio zmieniony sob lip 28, 2012 15:16 przez cheles, łącznie zmieniany 5 razy.
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
tomel, Dopisz się jeszcze do grupy by w profilu było wiadomo jaka przynależność terytorialna, ale chromowych dodatków na bokach Ci zazdroszczę 
Na moim profilu masz zdjęcia i numer listwy aluminiowej na zderzak.
Na moim profilu masz zdjęcia i numer listwy aluminiowej na zderzak.
Ostatnio zmieniony pt lip 27, 2012 21:24 przez cheles, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marekk
- Specjalista
- Auto:: 2.0 TDI BKD 2005
- Imię:: Marek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Jesli bedzie tego 25 spocik postaram sie byc
lecz moze to byc trudne bo to moje naste urodzinki 
http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?t=2398
Odnowiona galeria 20.05.2013
Odnowiona galeria 20.05.2013
- jarry
- Władca postów
- Auto:: 1T1 '05, 521 '10, 542 '11
- Imię:: Rołbert
- Podziękował: 584 razy
- Otrzymał podziękowań: 829 razy
na lotnisko się spóźniliśmy ale ale jakoś tak 7 minut więc tragedii nie było, ot córa miała radochę jak nas od tyłu zaskoczyła jak staliśmy wślepieni w wyjście dla przylatujących 
gaax był przecież!
czarny 1T3
z modowania:
gaax - pomiar zużycia prądu w spoczynku (po uśpieniu Tourana)
Rafi - Bordnetz 30 bajtowy, radio z RCD300 na RCD310, gateway wymieniony na z literką "L", wyprowadzony kabelek do footwell, przeszkolenie i zaopatrzenie VCDS
Rauko - lampka do bagażnika dostarczona, nauczony wyjmować szkło z lampki przedniej do czytania
Tomel - przelutowany kabelek z zacisku 58d jako przygotowanie do moda lampka Passat W8
... i mod SPOTA!!! wymieniona skrzynia w Caddylacku z manuala 5 biegowego na DSG 6 biegowego, po tym modzie tempomat w końcu śmiga na 6-stym biegu
czekam na filmik jak się moje DRL prezentuje w starciu z renomowanymi mistrzami (@Rauko - jakiś Philips???
)
gaax był przecież!
czarny 1T3
z modowania:
gaax - pomiar zużycia prądu w spoczynku (po uśpieniu Tourana)
Rafi - Bordnetz 30 bajtowy, radio z RCD300 na RCD310, gateway wymieniony na z literką "L", wyprowadzony kabelek do footwell, przeszkolenie i zaopatrzenie VCDS
Rauko - lampka do bagażnika dostarczona, nauczony wyjmować szkło z lampki przedniej do czytania
Tomel - przelutowany kabelek z zacisku 58d jako przygotowanie do moda lampka Passat W8
... i mod SPOTA!!! wymieniona skrzynia w Caddylacku z manuala 5 biegowego na DSG 6 biegowego, po tym modzie tempomat w końcu śmiga na 6-stym biegu
czekam na filmik jak się moje DRL prezentuje w starciu z renomowanymi mistrzami (@Rauko - jakiś Philips???
Ostatnio zmieniony sob lip 28, 2012 13:09 przez jarry, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdraVWiam, jarry
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)
"Frustra vivit, qui nemini prodest"
*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)
"Frustra vivit, qui nemini prodest"
*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1