Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Będzie w końcu jak w ori z fabryki a nie z maluchakjmragowo pisze:A dzisiaj do mnie przyszło takie małe coś !
Dzięki JEDARO - oczywiście
Image
Gorzej - z wersalkiJEDARO pisze: Będzie w końcu jak w ori z fabryki a nie z malucha![]()
Dobrze widzę, że to sprężyna pedału sprzęgła?kjmragowo pisze:A dzisiaj do mnie przyszło takie małe coś !
Nie chce cię zmartwić kolego ale mojego BOSCH S5 na dniach odsyłam na gwarancję po pół roku użytkowania.wujo_sam pisze:No i mamy nowe AQ ze stajnie Boscha, Silver S5
W październiku 2-gi rok minie, jestem zadowolony...winetu_vip pisze:Nie chce cię zmartwić kolego ale mojego BOSCH S5 na dniach odsyłam na gwarancję po pół roku użytkowania.a miało być tak pięknie
Tak to jest sprężyna pedału sprzęgła. Pękła mi jakiś czas temu. Mechanik wtedy wymienił pompkę od sprzęgła, a sprężynę od "wersalki" w jakiś sposób przymocował. Ale działa, na początku musiałem się przyzwyczaić do tego ciężkiego pedała. W niedługim czasie mechanik założy tą oryginalną sprężynę. W jaki sposób - zobaczymy coś może mi powie.Lucky_Luck pisze:Dobrze widzę, że to sprężyna pedału sprzęgła?kjmragowo pisze:A dzisiaj do mnie przyszło takie małe coś !
![]()
Jeżeli tak to w jaki sposób zamierzasz ją wymienić (jeśli można wiedzieć)?
Daj znać czy wymieli Ci na nowy czy odrzucili reklamację z uzasadnieniem...winetu_vip pisze:Nie chce cię zmartwić kolego ale mojego BOSCH S5 na dniach odsyłam na gwarancję po pół roku użytkowania.a miało być tak pięknie
![]()
Rekomendacja na ten aq wystawiona byla przez kolege Tomasza gdyz "siedzi" mocno w temacie i wiele aq sie przewinelo przez jego rece a zawsze jak kupowalem u niego to nigdy problema nie bylo z niczym. Jedynie czego.moge byc niepewny to ze aq zakupilem w UK a nie u niego (niestety stary nie doczekal przyjazdu do PL) wiec zobaczymy co i jak.winetu_vip pisze:Nie chce cię zmartwić kolego ale mojego BOSCH S5 na dniach odsyłam na gwarancję po pół roku użytkowania.wujo_sam pisze:No i mamy nowe AQ ze stajnie Boscha, Silver S5a miało być tak pięknie
Pytam, bo miałem okazję przypadkowo "wyjąć" ów sprężynę z pedału. Powiem szczerze, moim zdaniem ponowny jej montaż był dla mnie mega ciężki. Nie chciałem oczywiście demontować całej pompki ... a żeby wykręcić dźwignię pedału trzeba odkręcić śrubę, która opiera się o kolumnę / drążek kierownicy.kjmragowo pisze:Tak to jest sprężyna pedału sprzęgła. Pękła mi jakiś czas temu. Mechanik wtedy wymienił pompkę od sprzęgła, a sprężynę od "wersalki" w jakiś sposób przymocował. Ale działa, na początku musiałem się przyzwyczaić do tego ciężkiego pedała. W niedługim czasie mechanik założy tą oryginalną sprężynę. W jaki sposób - zobaczymy coś może mi powie.Lucky_Luck pisze:Dobrze widzę, że to sprężyna pedału sprzęgła?kjmragowo pisze:A dzisiaj do mnie przyszło takie małe coś !
![]()
Jeżeli tak to w jaki sposób zamierzasz ją wymienić (jeśli można wiedzieć)?