Mogę prosić o namiary gdzie mogę taką kupić

Też mam taką mate i wszystko jeździ po nie jak szalone , drugi raz bym jej na pewno nie kupił
To już druga taka mata - pierwsza była u nas w Sceniku, a to, że "latają" rzeczy to pikuś.
podstawowy błąd nie używasz siatki i uchwytów do niej dlatego wszystko lata sam nie raz tak robię a potem się wkurzamkriso pisze:Też mam taką mate i wszystko jeździ po nie jak szalone , drugi raz bym jej na pewno nie kupił
No to to jest wypas, bo miałem w Skodzie tą śliską i pies tam siedział to masakra, biedny nie utrzymywał równowagi, podkładałem kawał wciętego dywanu na to ale i tak lipa była a ta gumowa ideał byle nie waniała na słońcu.Ambasador pisze:Ja ostatnio kupiłem taką matę:
www.allegromat.pl/aukcja170536
i nic po niej nie jeździtakże polecam, mimo trochę wyższej ceny
Nie wiem jak na słońcu, bo słońca jeszcze nie widziała. Ale patrząc na jakość materiału to nie powinno być z nią problemów. Porządna rodzima produkcja a nie jakaś chińszczyznamax5 pisze:No to to jest wypas, bo miałem w Skodzie tą śliską i pies tam siedział to masakra, biedny nie utrzymywał równowagi, podkładałem kawał wciętego dywanu na to ale i tak lipa była a ta gumowa ideał byle nie waniała na słońcu.Ambasador pisze:Ja ostatnio kupiłem taką matę:
www.allegromat.pl/aukcja170536
i nic po niej nie jeździtakże polecam, mimo trochę wyższej ceny