Przód ma w innym kolorze niż 2/3 reszty auta w środku poducha pasażera nienaturalnie się odznacza (czyt. albo jej tam w ogóle już nie ma, albo jest wstawiona niefabryczna...)
Podszybie tez krzywo "leży"...
Jest:
* Mondeo 2.0 SCTi 240KM
Było:
* Touran 1.9 TDI
** Peugeot 206 1.1
*** Audi A4 1.8
**** Ford Fiesta mk3 1.1i
Tak na szybko... przednie lampy ciemne od crossa...? Wydaje mi się, że w crossach były ksenony (może się mylę), a w środku pokrętło od regulacji wysokości... Ewentualnie bierz vin i sprawdź, czy co wypluje...
Jest:
* Mondeo 2.0 SCTi 240KM
Było:
* Touran 1.9 TDI
** Peugeot 206 1.1
*** Audi A4 1.8
tomcio1600 pisze:Tak na szybko... przednie lampy ciemne od crossa...? Wydaje mi się, że w crossach były ksenony (może się mylę), a w środku pokrętło od regulacji wysokości... Ewentualnie bierz vin i sprawdź, czy co wypluje...
wychodziły takie fabrycznie i jakoś się nazywały "freestyle" albo coś w tym stylu- czarne lampy tył i przód (nie xenon) i relingi dachowe ala highline ale wyglądają inaczej i były to raczej bogatsze wersje wyp. ciekawy przebieg ale i takie się trafiają rodzynki ten drugi tez ta wersja "freestyle" ale ma przynajmniej naklejki na drzwiach
a czy przypadkiem freestyle nie ma oryginalnie zwykłego climatica? spotkałem się z dwoma które miały w standardzie climatic choć pewnie można było dokupić... autko ładne, sprawdzaj, jaki kod silnika ? powodzenia
ten z szamotuł bym dobrze sprawdził
pamiętam czasy giełdy w Poznaniu
zawsze mieli wraki na lawetach
ale widocznie nie szło i zaczeli naprawiać
tak samo jek Pleszew Kościan same padaki
tylko w Gnieźnie mają z wypożyczalni
ale potem makaronem może ci się odbijać
MULTIVAN T6 Highline BULLI 2017 204CR/DSG/4MOTION
TOUAREG Business R-Line 2016 3.0 V6 TDI 262 KM 4MOTION
Fiat Ducato 2007/2.3 JTD 120KM
balbina76 pisze:ten z szamotuł bym dobrze sprawdził
Może nie uwierzysz, ale udało się nam kupić dobre auto w Pleszewie tzn był malowany błotnik, jednak bez większych problemów jeździ do dziś (już około 8 lat).
Ale ogółem to, co tam widziałem... - potwierdzam regułę - tam aut się nie kupuje
Jest:
* Mondeo 2.0 SCTi 240KM
Było:
* Touran 1.9 TDI
** Peugeot 206 1.1
*** Audi A4 1.8
balbina76 pisze:ten z szamotuł bym dobrze sprawdził
Może nie uwierzysz, ale udało się nam kupić dobre auto w Pleszewie tzn był malowany błotnik, jednak bez większych problemów jeździ do dziś (już około 8 lat).
Ale ogółem to, co tam widziałem... - potwierdzam regułę - tam aut się nie kupuje
no zawsze coś może się zdażyć
były te czasy że sie jeździlo ale nic po za tym
niektóre bryki na tamte czasy to dla laika lekko do poprawek
To co razi w oczy to lampy przednie i tylne Freestyle, tapicerka trendline, przebieg śmiesznie podejrzany a jak prawdziwy to tłumaczy wymianę przednich i tylnych lamp jak i to ze auta z takimi przebiegami przyjeżdżają na lawetach. Nie pisze nic o bezwypadkowosci wiec można się spodziewać ze auto jest z kilku. Weź vin i sprawdź a być może będzie wpis o naprawie.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
ja te okolice Leszna bym omijał
tam jest taka wioska Wilkowice
ładne domki z komisami i warsztatami
masakra co tam rzeźbią
ale efekt końcowy jest na oko do żyda
a tu aż przebieg razi
może miał ostatni przegląd w serwisie po roku i tego się trzymają