nie chodzi mi o to czy to dobry antywirus czy nie. Opinie o stronie wydają użytkownicy i pytanie czemu taka. Gdyby nie było ocen to strona nie byłaby sklasyfikowana.
no wlasnie Cyrus ma...według mnie ta opinia jest troszke bez sensu....(nie wiarygodna) i chodzi o inne rzeczy dlatego tak pokazuje...natomiast na forum/linkach, skryptach nie ma wirusów, a uwierz mi że mój komp dużoo analizuje
[ Dodano: Pon Lip 22, 2013 12:26 ]
Jakiś czas temu zmienil sie adres wysyłania powiadomień..to może do nie których juz dotrą...
1. Do działu Grupy dodać grupę: Grupa Honorowych Dawców Krwi, by się ujawnili Ci co oddają krew.
nikt nie wie kiedy możesz jej potrzebować
Zgłaszam się jako pierwszy do tej grupy
Nie ważne, że masz benzynę we krwi. Ważne abyś w głowie miał olej.
witam, mam takie pytanie jesli chce cos sprzedac to musze miec 50 postów, jak dla mnie to troche jest dziwne i smieszne , to zebym cos wystawic w "gielde" dziel sprzedam, to musze na sztuke teraz tworzyc 50 postów--wymyslac ?? troche to dziwne jest bo mozna przemyslec temat i wziasc pod uwage staz na forum na przyklad ci sa powyzej roku czyli bedzie wiadomo ze nikt nie zlozyc konta tylko po to zeby sprzedawac. Prosil bym o wyjasnienie bo moze cos przeoczylem, pozdrawiam
Naprawdę masz problem z aktywnością na forum i postami? Jak się udzielasz to co to jest tak naprawdę 50 postów.... (na jakimkolwiek forum). Tu nie chodzi o staż tylko o aktywność na forum. Ograniczenia służy tez przede wszystkim umieszczaniu ogłoszeń przez firmy oraz osobom wykorzystujące ten dział tylko w celach zarobkowych...
Regulamin działu giełda zostanie w takiej wersji jak obecnie.
P.S. Bądź aktywny i uczestnicz w "życiu" forum i zaraz nabijesz 50 postów...
Dokładnie, jak kuoujemy lub sprzedajemy w dziale gielda, widac, ze jestesmy aktywni, szybki kontakt. To mialbyc tylko dla tych, zeby nie traktowali dzialu gielda tylko dla kasy. A my tworzymy grupę która sobie pomoga.
czy jest możliwość ignorowania postów konkretnego forumowicza jeśli tak to proszę o podpowiedź jak to zrobić a jeśli nie to proszę o stworzenie takiej możliwości
Ustalenia będą wprowadzone w życie po przenosinach, bo to jest na razie priorytet, ale coś powoli nam to idzie (problemy z nowym serwerem itp. trochę się tego skumulowało).