JacaTouran pisze:Polecam Dunlop winterresponse sp2. Bajka, cichutkie super przyczepność i bardzo miękkie. W razie W mogę mieć w dobrych cenach.
-- 15 lis 2013, o 05:36 --
Polecam Dunlop winterresponse sp2. Bajka, cichutkie super przyczepność i bardzo miękkie. W razie W mogę mieć w dobrych cenach.
W tym rozmiarze nie mam winterresponse sp2 ;(
Mogę zaproponować z dunlopa SP WInter Sport 3D w cenie 375zł szt Nowe
Jacek V-TEC Łowicz Regeneracja układów wtryskowych diesel, regenerujemy wtryski commonrail piezo i elektromagnetyczne Regeneracja Turbosprężarek już od 500zł, montaż i demontaż na miejscu!
Sprzedaż Turbosprężarek nowych i używanych (po regeneracji).
O nas i to co zrobiliśmy: https://www.facebook.com/v.tec.tuning.lowicz/
Hej
Szukam oponek do Turka. 205/55R16. Coś godnego polecenia?
Budżet jak zwykle napięty. Myślałem o Dębicy FRIGO 2 bądź czymś z wyższej półki.
Proszę o pomoc i poradę bo dziś 2 grudnia, a ja z autem stoję
koscielskipl pisze:Szukam oponek do Turka. 205/55R16. Coś godnego polecenia?
Budżet jak zwykle napięty. Myślałem o Dębicy FRIGO 2 bądź czymś z wyższej półki.
Proszę o pomoc i poradę bo dziś 2 grudnia, a ja z autem stoję
poradzę Ci kupić felgi stalowe 15'' i na to zimówki 195/65/15 - w stosunku do opon 16'' to masz prawie 100zł zysku na sztuce jak weźmiesz 15'' ( zobacz na allegro jedną konkretną oponę w rozmiarze 15'' i 16'')
a felgi 15 kupisz za 200zł wzwyż za komplet
i wtedy możesz sobie pozwolić na zakup bardziej renomowanej opony na 15'' w cenie budżetowej 16''
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Kupiłem po raz kolejny Ultra Grip tym razem z numerem 8 za komplet 15" oddałem 875zł. Polecam Good Year ze względu na długą żywotność, świetną przyczepność, brak szumu.
Był Touran 1,9TDI/77KW + DSG
Jest Tiguan 2,0TDI/130KW + DSG
Farszu extra opona. Miałem ja teraz mam Michelin i są według mnie dość glosne.
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Mogę polecić oponki Yokohama W drive (15") Na zimę nie ma sensu większego koła.. Opona trzyma bardzo dobrze, ogólnie opony z wyższej półki, a jednocześnie w rozsądnej cenie.
Jest:
* Mondeo 2.0 SCTi 240KM
Było:
* Touran 1.9 TDI
** Peugeot 206 1.1
*** Audi A4 1.8
**** Ford Fiesta mk3 1.1i
po wczorajszym nocnym ataku zimy i trasie moge powiedziec ze Conti TS850 są zaje....e... nie wierzyłem ze opona moze sie tak dobrze spisywac w tak cięzkich warunkach...
Dodi pisze:po wczorajszym nocnym ataku zimy i trasie moge powiedziec ze Conti TS850 są zaje....e... nie wierzyłem ze opona moze sie tak dobrze spisywac w tak cięzkich warunkach...
Dodi wyjąłeś mi te słowa z klawiatury właśnie dotarłam do pracy po śniegu, lodzie i błocie i przez pół drogi w myślach wychwalałam opony Conti TS850. Spisały się rewelacyjnie.