Nic nie zostaje,bo ryse troszke mocniej wygrzewam,a generalnie cały plastik jest ciepły.
Ja używam VP dionysus trim glitz do takich akcji,bo jest gęsty i jakby tłusty na początku i nakładam go dużo,żeby plastik sie napił i sprawdza się to i długo się utrzymuje
Muti pisze:Ja używam VP dionysus trim glitz do takich akcji,bo jest gęsty i jakby tłusty na początku i nakładam go dużo,żeby plastik sie napił i sprawdza się to i długo się utrzymuje
bede musiał spróbować bo mi sie plamy porobiły od samego grzania...
Pastę usuwam mocnym APC lub IPA i VP citrus tar&glue.Dionysusa nie próbowałem do tego,ale raczej jest to dressing niż "czyściciel". Temat KA jest długi i z czasem nabywa się doświadczenie i jest później łatwo
Marco_Polo pisze:Z tą opalarką to wyższa szkoła jazdy i można przy okazji jeszcze pogorszyć chyba sobie odpuszczę. Dzięki Muti za info.
Wszystko jest do ogarnięcia A jak nie chcesz ryzykować to kup dionysusa i kilka aplikacji na cipeły plastik z wmasowywaniem i powinno być zdecydowanie lepiej
Panowie powiedzcie co sądzicie o tego typu kosmetykach
http://tu_był_link_do_oryginalnych_kosmetyków_VW
Czy warto takich orginałów używać? czy są za słabe?
Zwłaszcza jeśli chodzi o wosk i preparat do czyszczenia felg.
Dzięki za odpowiedź
[ Komentarz dodany przez: admin: Pon Mar 19, 2012 21:52 ] Pierwszy post na forum i od razu link do strony? Najpierw się przywitaj w odpowiednim dziale i pokaż fotki swojego Tourana.
Ostatnio zmieniony pn mar 19, 2012 22:51 przez W2W2 ORANGE, łącznie zmieniany 1 raz.
zduno, to samo co do lakieru Jeżeli maszynowo to 3M fastcut+ na zielonym padzie,póżniej extrafine na zółtym i ultrafina na niebieskim na wykończenie.
Wczoraj taką kombinacją+ uprzednio papierem 2500 na mokro robiłem przednie lampy w nowym galaxy i wyszło idealnie.
Co do plastików na zewnątrz to polecam Plak - plastiki na zewnątrz. Koszt jakieś 30 parę zeta ale jest dobry.
Dobry też jest do wnętrza, przetarcia deski. Ja używam go na szmatkę i dopiero wtedy przecieram.