Fantastic...autostradą masz 30 minut z PWR a bedziemy jesli pogoda dopisze to pewnie do ok.17 -18 i zakończymy kawką w M C Donld...tak z reguły z nami bywa.
Zapraszamy i jak by co to dzwoń nr do mnie masz...żebyś na marne nie jechał
Pozdrawiam
W dziale zrobił się bałagan więc musiałem posprzątać
Data 13-09-2015r Poznań ul Szwedzka 10 parking przy M1 godz 15
1-Tomczyk
2-Miki76
3-DLUGI-74 ...jeśli pozwolicie
4-Hagio
5-wkpwojtek... jeśli pozwolicie ;-)
6-Dewiant - postaram się być ale będę po imprezie dzień wcześniej i nie wiem jak (to) może się skończyć... :-D
7-przeski
8-Dave (Zergling)
9-Fantastic (50%)
Śmiało śmiało.zapraszamy.
Data
13-09-2015r Poznań ul Szwedzka 10 parking przy M1 godz 15
1-Tomczyk
2-Miki76
4-Hagio
6-Dewiant - postaram się być ale będę po imprezie dzień wcześniej i nie wiem jak (to) może się skończyć... :-D
7-przeski
8-Dave (Zergling)
9-Fantastic (50%)
10-zyga_wr
Data
1-Tomczyk
2-Miki76
4-Hagio
7-przeski
8-Dave (Zergling)
9-Fantastic (50%)
10-zyga_wr
Cześć Koledzy, informacja dotycząca utrudnień w Poznaniu w niedzielę:
Zmiany w organizacji ruchu mają obowiązywać od 8.00 do 19.00
Następująca trasa zawodów:
START – z terenu toru regatowego Malta – ul. Arcb. Baraniaka – Jana Pawła II (prawa jezdnia) – Rondo Rataje – Krzywoustego / Królowej Jadwigi – Niezłomnych – al. Niepodległości – Solna – Wolnica – Małe Garbary – Wyszyńskiego – Bydgoska – Podwale – Arcb. Hlonda – Główna – Gnieźnieńska - Bogucin – Janikowo – Kobylnica – Biskupice (nawrót dla trasy 50 km i powrót tą sama trasą do Poznania) – Pobiedziska – Łubowo (nawrót dla trasy 120 km) – Komorowo – Kiszkowo – Pomarzanki – Wronczyn – Wierzonka – Kobylnica –Gnieźnieńska – Główna – Arcb. Hlonda – Podwale – rondo Środka – Warszawska – węzeł Antoninek – Światopełka – Browarna – Dymka – Arcb. Baraniaka – teren toru regatowego Malta – META.
Pozdrawiam
-- Pt wrz 11, 2015 06:31 --
P.S.
opisana sytuacja z utrudnieniami na portalu e-poznan.pl
przeski pisze:Cześć Koledzy, informacja dotycząca utrudnień w Poznaniu w niedzielę:
Zmiany w organizacji ruchu mają obowiązywać od 8.00 do 19.00
Następująca trasa zawodów:
START – z terenu toru regatowego Malta – ul. Arcb. Baraniaka – Jana Pawła II (prawa jezdnia) – Rondo Rataje – Krzywoustego / Królowej Jadwigi – Niezłomnych – al. Niepodległości – Solna – Wolnica – Małe Garbary – Wyszyńskiego – Bydgoska – Podwale – Arcb. Hlonda – Główna – Gnieźnieńska - Bogucin – Janikowo – Kobylnica – Biskupice (nawrót dla trasy 50 km i powrót tą sama trasą do Poznania) – Pobiedziska – Łubowo (nawrót dla trasy 120 km) – Komorowo – Kiszkowo – Pomarzanki – Wronczyn – Wierzonka – Kobylnica –Gnieźnieńska – Główna – Arcb. Hlonda – Podwale – rondo Środka – Warszawska – węzeł Antoninek – Światopełka – Browarna – Dymka – Arcb. Baraniaka – teren toru regatowego Malta – META.
Pozdrawiam
-- Pt wrz 11, 2015 06:31 --
P.S.
opisana sytuacja z utrudnieniami na portalu e-poznan.pl
Data
1-Tomczyk
2-Miki76
4-Hagio
5-Dewiant - postaram się być ale będę po imprezie dzień wcześniej i nie wiem jak (to) może się skończyć... :-D
6-przeski
7-Dave (Zergling)
8-Fantastic (50%)
9-zyga_wr