1.Eljot + Julka +?
2.morfeusz33
3.marynarz75
4.marcin77 +?
5.peterb (50/50)
6-QQ
7.sianko86 + Ania (zależy od służby ale myślę ze dam radę)
8.Marco_Polo 80% (w przerwie zmiany pieluch)
9.jorgo58
10.Balik
11.materazzi
12. pencilpl
pzdr!
VW Touran FreeStyle 2.0 TDI, 2010, 140 KM (176,5 KM) TUNE-UP Pzdr!
Piekna lista niepowiem!
Uwaga! Ze wzgledów egoistycznych jako "ojciec załozyciel" ustalam date spota na 24.03.2012 mam nadzieje ze wiekszosci bedzie to pasowac. mam nadzieje ze ja sam zdąze
Jest wiecej czasu na dogranie sobie terminu no i bedzie cieplej
pencilpl pisze:marynarz75, jako "ojciec założyciel" masz już plan spotu?
Dokładnego planu jeszcze brak, troche zalezy to od pogody. Mysle ze przydały by sie "zabawy z VAG-iem , napewno sesja zdjeciowa (Skwer Kościuszki, Bulwar, Polanka Redłowska - sporo możliwosci), przejazd Świętojańską, moze jakas kawa albo i lunch w np Róży Wiatrów
pencilpl pisze:marynarz75, jako "ojciec założyciel" masz już plan spotu?
Dokładnego planu jeszcze brak, troche zalezy to od pogody. Mysle ze przydały by sie "zabawy z VAG-iem , napewno sesja zdjeciowa (Skwer Kościuszki, Bulwar, Polanka Redłowska - sporo możliwosci), przejazd Świętojańską, moze jakas kawa albo i lunch w np Róży Wiatrów
Plan dobry, jeżeli potrzebujesz pomocy to chętnie pomogę. Trójmiasto całe nasze:)
VW Touran FreeStyle 2.0 TDI, 2010, 140 KM (176,5 KM) TUNE-UP Pzdr!
pencilpl pisze:Plan dobry, jeżeli potrzebujesz pomocy to chętnie pomogę. Trójmiasto całe nasze:)
Pomoc zawsze mile widziana, tym bardziej ze nie ma mnie teraz w Gdyni i tak na dobra sprawe przez to ze opóznił sie mój wyjazd na statek mam mały poslizg z powrotem wroce zapewne niedługo przed spotem...