Potrzebuję nowszego Gateway do mojego VW Touran 1.9 TDI, 2005r, kod silnika: BKC, WVGZZZ1TZ6W082704, 77,00 kw, 105 KM. Kupiłem RCD 510 wraz z modułem bluetooth i właśnie się dowiedziałem że z aktualnym gatewayem nic mi nie będzie poprawnie działać, a zwłaszcza parowanie tel z radiem. Czy możesz mi pomóc na jakiego gateway muszę zmienić w moim Touranie?
Pozdrawiam
Łukasz
Po pierwsze to zapraszam do powitalni. A po drugie wejdź na giełde tam kolega z forum ma takie pewnie zabawki w dobrych cenach także na pewno się dogadasz i Ci doradzi jaki nalepiej kupić
bo taniej nie znajdziesz, a gateway najnowszy z najnowszych na dziś dzień
jak nie w dziale giełda też mam takiego w tej cenie a co do najnowszego z najnowszych to żadnej różnicy nie widzę tylko niektóre miały dodatkową funkcję asystęta zmęczenia lecz nie działa z wszystkimi autami wszystko zależy czy licznik posiada taką funkcję
a co to ten REST ASISTANS? ja mam taki GW teraz 7N0 907 530 L i jest tam taka opcja REG.akumulatora -wyjęty mam pin nr 12 (masa) wykodowane to z listy wyposażenia GW ale jak włączam autoskan vcdsa to pokazuje mi to się w liście 61-Reg.akumulatora -- Stan: Usterka 0010
da się to jakoś wywalić?
Tylko że kolega ma autko z 2004 roku i na pewno stary licznik a więc kawa to może mu się pojawić jak się zatrzyma na jakieś stacji żeby zatankować. He He
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa