To jest Navi CD czy DVD?
Jest napisane coś tam VIDEO .. fajnie by było jakby była DVD:D
Przydatne funkcja, a kto patrzy na znaki drogowe :-)tomasino74 pisze:Możesz tu ustawić prędkość, przy której komputer ostrzeże Cię sygnałem dźwiękowym, że ją przekraczasz. Według mnie mało przydatne, chyba, że ktoś jadąc, nie skupia się na znakach drogowych i prędkości z jaką się porusza, czyli myśli o niebieskich migdałach, co jak wiadomo jest bardzo niebezpieczne.
Oki, też się przymierzam na razie wykorzystuje to co mam z kosmetyków.KondzioR. pisze:Napisałem do niego PW to nic nie odpisuje:< a poza tym on ma takie konkrety, ale niestety nie stać mnie żeby kupić sobie coś do czyszczenia skóry za 150zł...
Byłem na nartach przez tydzień dlatego nie odpisywałemKondzioR. pisze:Napisałem do niego PW to nic nie odpisuje:< a poza tym on ma takie konkrety, ale niestety nie stać mnie żeby kupić sobie coś do czyszczenia skóry za 150zł...
To poleca producent a co wlejesz to oczywiście twoja sprawaKondzioR. pisze:No skórka jest śliska, ale nie widać po niej zniszczenia:) Zamówię te kosmetyki do skóry co mi podałeś, jak będę czyścił zrobię jakąś foto relację:)
a tak wgl to kupiłem myjke ciśnieniową karcher i litr aktywnej piany, piana kupowana u znajomego i mówił że jest super, sam myje nią ciągle. Czekam jeszcze na filterek wody do myjki i wypucuje moje szaradzidło
EDIT:
Panowie naczytałem się w necie że tu musowo lać olej 5w-30 .. To prawda?
Mam znajomego w warsztacie Boscha i mi również powiedział że trzeba lać 5w-30 i żeby zmienić rozrząd trzeba podpinać komputer..
Prawda to? . Bo niedługo będę wymieniał olej i już sam nie wiem jaki kupić. Chciałem kupić Motula vw 505-01 ..
no alej dobry był lany....a co to oznacza, że w Polsce sie nie sprawdza? chcesz lejesz... nie chcesz nie lejesz... to wszystko od Ciebie zależy czy chcesz miec lepszy olej zalany czy nie...KondzioR. pisze:U mnie teraz był lany Shell 5w30 a to są jeżeli się nie myle longlife'y, a z tego co wiem to long sie w Polsce nie sprawdza.
teoretycznie nie trzeba, ale żeby sprawdzić synchronizację wałka i dobrze ustawić to można podpiąć...KondzioR. pisze: i żeby zmienić rozrząd trzeba podpinać komputer..