Kiedyś tam było;P AUDI A6 2,5 TDI QUATTRO
AUDI A6 2.8 B QUATTRO
MERCEDES ML W 163 2.7 CDI
A teraz jest;);) TURANEK 1T2, 1.9 TDI 105 KM 2007R;D:D;D kazek1988kk@wp.pl
Klubowicze jeszcze tylko do jutra do 15. Głosujemy kto jeszcze nie oddał .
Z racji , że jutro mam chrzest Syna , to 27 napiszę listę 12 wspaniałych i dalsze informacje na temat kalendarza.
karolek_ust pisze:Klubowicze jeszcze tylko do jutra do 15. Głosujemy kto jeszcze nie oddał .
Z racji , że jutro mam chrzest Syna , to 27 napiszę listę 12 wspaniałych i dalsze informacje na temat kalendarza.
Serdecznie wszystkim dziękuje za udział w ankiecie . Z racji jak pisałem prędzej nie mieszkam w PL nie mogę podjąć się wydruku kalendarza . Nie będę miał możliwości rozsyłki itp . Na ile mogę na tylko angażuję się i wspieram forum oraz odciążam moderatorów z obowiązków . Czy jest ktoś kto podejmie się załatwieniem wydruków. Kolega Golas coś wspominał że już się tym zajmował na forum Peugeota.
Pracuję jako grafik przy drukarni, mogę pomóc przy opracowaniu pliku do druku + ewentualnie samym druku i oprawie jeżeli cena za druk będzie odpowiadać. Musiałbym jednak znać orientacyjny nakład. Przygotowanie do druku oczywiście za free bez względu na drukarnię w której będziemy zlecać.
cykraz pisze:Pracuję jako grafik przy drukarni, mogę pomóc przy opracowaniu pliku do druku + ewentualnie samym druku i oprawie jeżeli cena za druk będzie odpowiadać. Musiałbym jednak znać orientacyjny nakład. Przygotowanie do druku oczywiście za free bez względu na drukarnię w której będziemy zlecać.
To super , zrobimy temat z osobami zainteresowanymi zakupem , może orientacyjnie zapytać jaki koszt kalendarza , na pewno 12 sztuk pójdzie he albo trzeba zobaczyć temat zeszło roczny ile było zamówionych