Zimowy Setup , śnieg spadł trzeba było koło zimowe zamontować .
Letnie koła na etapie polerki na lato , z następnych gratów to Turbina TD004-13 , intercooler z Sprintera i wtryski z Mietka . I poszukuję pompy 10mm lub 11mm jak się trafi .
Po tym komplecie szacunkowa moc w granicach 170KM . Znajomy na takim zestawie w 1.9 TD 75KM wycisnął 190 KM
karolek_ust pisze:Zimowy Setup , śnieg spadł trzeba było koło zimowe zamontować .
Letnie koła na etapie polerki na lato , z następnych gratów to Turbina TD004-13 , intercooler z Sprintera i wtryski z Mietka . I poszukuję pompy 10mm lub 11mm jak się trafi .
Po tym komplecie szacunkowa moc w granicach 170KM . Znajomy na takim zestawie w 1.9 TD 75KM wycisnął 190 KM
karolek_ust pisze:Zimowy Setup , śnieg spadł trzeba było koło zimowe zamontować .
gordon pisze:Generalnie Jetta mnie nie porywa, pamietam ze smarkatych lat, ale bez emocji. Generalnie wielki szacun za serducho włożone w auto, a to już d..ę urywa
Dużo jeszcze do robienia i planów, ale fajnie że się nie tylko mnie podoba.
Robimy porządek pod deską w kablach i zmiana wygłuszenia .
oraz zaczynamy pracę nad front westmoreland , lampy zostały odnowione , wszystko co metalowe poszło w czarny mat , ramka chrom dookoła wypolerowane , w szkle wypolerowałem oczko pod soczewkę , bi Led z mazdy . Teraz poszukać tylko grill .
Sezon Letnie już się zaczyna to założyłem koło . Czekam jeszcze na zestaw hamulcowy przód 256mm oraz z tyły bębny odstąpią miejsca tarczowym hamulcom .
Do tego idzie jeszcze kalkomania na bok samochodu
No i zdjęcie wnętrza , bo chyba jeszcze nie było , wpadło tam radio 2 Din , Kiera z VR6
karolek_ust pisze:Sezon Letnie już się zaczyna to założyłem koło . Czekam jeszcze na zestaw hamulcowy przód 256mm oraz z tyły bębny odstąpią miejsca tarczowym hamulcom .
Do tego idzie jeszcze kalkomania na bok samochodu
No i zdjęcie wnętrza , bo chyba jeszcze nie było , wpadło tam radio 2 Din , Kiera z VR6