zajefajnie, jest konkret, tam jest jakiś baner z napisem quady i dobrze go widać z mostu który z tego co widzę jest na drodze wojewódzkiej nr 728 (Jędrzejów-Grójec) znaczy przelotówka przez Sielpię.
wysłałem wszystkim na priva mój nr
caddy(lepsza wersja tourana) life 1,9 TDI 75/139 KM BSU, skrzynia JCY, typ handlowy 2KBD52, model CA, 2009, bordo metalik, średnio 6,2l/100km, dołożone RNS 510, tempomat, kierownica skóra multi, światła dzienne w trybie amerykańskim 64%, MFA+, czarne światła AL przód
taaak, ale myślę o innych uczestnikach/uczestniczkach którzy nie będą wpatrzeni w nasze cudeńka, trzeba im znaleźć jakieś zajęcie bo będą marudzić
caddy(lepsza wersja tourana) life 1,9 TDI 75/139 KM BSU, skrzynia JCY, typ handlowy 2KBD52, model CA, 2009, bordo metalik, średnio 6,2l/100km, dołożone RNS 510, tempomat, kierownica skóra multi, światła dzienne w trybie amerykańskim 64%, MFA+, czarne światła AL przód
Panowie jeśli ktoś z Was chciałby zakupić mega pysznej papryczki to proszę składać zamówienia na priv. Cena 4 zł/kg pakowana po 5 kg dostępne kolory czerwona żółta i pomarańczowa. Towar z mojej prywatnej plantacji