Szaraczek
- Marekk
- Specjalista
- Auto:: 2.0 TDI BKD 2005
- Imię:: Marek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Bardzo ladny ten srodeczek
full chrom w środku 
http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?t=2398
Odnowiona galeria 20.05.2013
Odnowiona galeria 20.05.2013
- Rauko
- Expert
- Auto:: 06.2006 2.0BMM DSG
- Imię:: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
Dziś podłączyłem centralkę od Seata, którą swego czasu polecał Space i jest jak pisał 
Wyświetla na FIS i nie wymaga rSap, więc paruje się z każdym telefonem, który ma BT.
Jak by jeszcze potrafiła wyrzucić coś na RNSa to by był ideał, ale chwilowo wystarczy - w oczekiwaniu na 1Z0 035 729 B
Zrobiłem też podświetlenie z tyłu, bo przód już jest od jakiegoś czasu, ale fotki wrzucę dopiero jak zrobię całość i zmienię kolor na ostateczny - czerwony
Wyświetla na FIS i nie wymaga rSap, więc paruje się z każdym telefonem, który ma BT.
Jak by jeszcze potrafiła wyrzucić coś na RNSa to by był ideał, ale chwilowo wystarczy - w oczekiwaniu na 1Z0 035 729 B
Zrobiłem też podświetlenie z tyłu, bo przód już jest od jakiegoś czasu, ale fotki wrzucę dopiero jak zrobię całość i zmienię kolor na ostateczny - czerwony
- Rauko
- Expert
- Auto:: 06.2006 2.0BMM DSG
- Imię:: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
Tak. U siebie to podłączyłem
Ta od Seata/Skody to 5P0 862 335 B (wykrywa ją jako SEAT_UHV). Ja trafiłem ją za 150 + wysyłka 30, ale teraz widzę, że najmniej jest za 299 
Jeszcze tylko chwilowo nie wiem, czemu jak dzwonię wybierając numer z książki na MFA to mam ukryty numer, ale czemu tak jest obadam dopiero jutro, bo dziś już nie mam siły (podejrzewam, że to ma coś wspólnego z tym, że mam ustawione w telefonie, że jak dzwonię na numer, którego nie mam w książce adresowej to dzwonię z ukrytego - jutro sprawdzę jak działa jak wyłączę tą funkcję)
Jeszcze tylko chwilowo nie wiem, czemu jak dzwonię wybierając numer z książki na MFA to mam ukryty numer, ale czemu tak jest obadam dopiero jutro, bo dziś już nie mam siły (podejrzewam, że to ma coś wspólnego z tym, że mam ustawione w telefonie, że jak dzwonię na numer, którego nie mam w książce adresowej to dzwonię z ukrytego - jutro sprawdzę jak działa jak wyłączę tą funkcję)
- baron
- Przeglądacz
- Auto:: Bluemotion 2012 , CFHC
- Imię:: Rafał
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
U mnie po takim zabiegu i późniejszym pomiarze na hamowni u chłopaków w Łowiczu okazało się że mam jakieś 15 kucyków i 50Nm więcej.Więc pewnie stąd twoje wrażenie.Rauko pisze:Dziś poleciała zatyczka z wydechu, czyli chłopaki z V-tech Łowicz wywalili mi mi DPF.
W drodze powrotnej samochodzik wydawał się nieco żywszy. Zobaczymy co dalej - teoretycznie nic, ale będę szukał i obserwował
wcześniej 2008 blue , teraz 2012 blue i caddy 2017,
czasami zerknij w tył
czasami zerknij w tył