no i jedno głosowanie za nami, biorąc pod uwagę ilość klubowiczów to naprawdę garstka głosowała 39 osób, brak mi słów do pozostałych a niech tylko któryś wyskoczy że coś mu nie pasuje w kolorze czy nadruku czy też kształcie to .......
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Dobra działamy dalej, wzór kubka już jest tak więc teraz przedstawimy dwa projekty. Jakie to niespodzianka
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
aki, dlatego wyszedłem z założenia, że jakiekolwiek głosowania nie mają sensu.
Najlepszym pomysłem jest przygotowanie 2-3 gotowych wzorów obojętnie jakiego gadżetu i od razu zamówienia, ale wybór w bardzo wąskim gronie jednego i od razu zapisy bo inaczej nic z tego nie będzie.
i tak też zrobimy następnym razem, bo co głosowanie to mniej ludzi głosuje, tak ciężko chyba oddać głos ....
Panowie, w glosowaniu udzialu nie bralem bo jestem nowy, ale jak beda to zamawiam. Z podanych wybral bym tez wzor nr 2. Taki ekskluzywny wyglad robi dobre wrazenie.
Na razie szukam firmy, która zrobi nam kubek + ksywka wpisana w TKP. Co znajdę firmę i słyszy ile chce zamówić kubków to już cena zaparowa się robi.
chodzi o to by napis na kubku był trwały a to już są koszty.
To Icemen181, jest chętny na 2 sztuki jeżeli forumowicze, którzy głosowali zamówili by 39 sztuk to jeszcze brakuje nam kilku sztuk do zamówienia. Z tego co patrzyłem i chyba stanie na tym, że kubek będzie bez nicka z forum. Przy tej ilości żadna firma, której się pytałem nie wykona nam zlecenia na 50 sztuk a jeżeli już to koszt będzie za wysoki a jakość wykonania kiepska.
Proponuję kubek z logo z forum z czarnym napisem. Chętni niech się wpisują.
KUBEK ADRIAN czarny
Pojemność 340 ml
Wysokość – 95 mm, średnica 80 mm
Ilość – 50 szt.
Cena – 21,70 zł netto/szt. plus koszt pudełka i ewentualnej przesyłki
cheles, a macie jakis taki gotowy już projekt jak to będzie na kubku wyglądać ?
Wiesz jak czegoś nie widzę to ciężko mi sobie to wyobrazić
Taki los wzrokowca
LYJO pisze:cheles, a macie jakis taki gotowy już projekt jak to będzie na kubku wyglądać ?
Wiesz jak czegoś nie widzę to ciężko mi sobie to wyobrazić
Taki los wzrokowca