jarry pisze:cheles pisze: wybrałbym inną z aluminiową nakładką
cheles weź pod uwagę że kierę Eljot DOSTAŁ od innego forumowicza za
dodatkowe koszty żeby ją założyć nie są małe więc chyba lepiej małymi kroczkami do upragnionego celu

, a że każdy kroczek cieszy to jakby tak ktoś zmienił wszystko Eljotowi w aucie na najlepsiejsze to po miesiącu by pewnie sprzedawał Touriego bo skończyłaby mu się przyjemność z modów, a do dobrego człek się szybko przyzwyczaja i po chwili to już nie jest fajne tylko normalne czyli nudne hehe
będę miał za chwilę jakieś kierownice to się Eljotowi jakoś pomoże z tematem

Jarry jak zawsze masz rację
Zobacz u mnie powoli, każda zmiana bardzo mnie cieszy nawet najmiejsza. Wyraziłem swoje zdanie założył bym inną, którą widziałem na zlotowych fotach.
A nie wiedziałem, że kolega Eljot dostał w prezencie. Nie chciałbym by ktoś odniósł wrażenie, że mi się nie podoba lub jakoś zgryźliwe lub bez szacunku się do tego odniosłem, jeżeli ktoś odniósł takie wrażenie to przepraszam za to.
Od Ciebie jak pamiętasz, a zrobiłem fotki wymieniam co mogę na chrom :-).
Na początek 3 miesiące polowałem na włącznik auto (chrom) z wpadką u kolegi z forum bo z tej radości, że znalazłem nie zauważyłem, że jest bez funkcji auto. Później udało mi sie na alledrogo kupić "włącznik" składania lusterek (chrom) - okazało się od forumowicza - pozdrawiam Cię Mariuszu. A teraz szykuje się na zmianę przełączników sterowania szyb (chrom). Następnie jak upoluje to nawiewy lewy i prawy itd.
Za dwa lata muszę skończyć, bo kolega z pracy dzisiaj stwierdził, że właśnie za 2 lata uzbiera i mam mu sprzedać mojego touranka.