Monika pisze:byłam na ogladać w okolicy turanka i jestem w szoku w jakim stanie był, silnik nie równo chodził cały sie trząsł wyjełam bagnet oleju leciała para ,tak samo z wlewu oleju dmuchało czy to normalne ? i przy przekreceniu kluczyku kontrolka servis paliła sie gałka zmiany biegów została mi w reku , caly tył siedział massakra co to było
Z samochodami jest jak z kobietami, zdarzają się zadbane jak i mniej
Stara zasada się kłania jak dbasz tak masz.
To co widzialaś to jeden z wielu aut przywiezionych przez handlarzy na lawecie bo na kołach by nie dojechał. Fikcyjny przebieg i książka o ile była. Dobrze że nie badałaś powłoki lakierniczej, bo myślę że dopiero byś zrobiła oczy. A co na to sprzedawca? Na pewno powiedział że się nie zna i takie kupił.
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Monika pisze:byłam na ogladać w okolicy turanka i jestem w szoku w jakim stanie był, silnik nie równo chodził cały sie trząsł wyjełam bagnet oleju leciała para ,tak samo z wlewu oleju dmuchało czy to normalne ? i przy przekreceniu kluczyku kontrolka servis paliła sie
gałka zmiany biegów została mi w reku , caly tył siedział massakra co to było
jestem ciekaw jak ogłoszenie na niego wyglądało...
" wyjełam bagnet oleju leciała para ,tak samo z wlewu oleju dmuchało czy to normalne ?"
tak sie sprawdzało kiedyś duże Fiaty i Polonezy to, że lekka para pójdzie z korka oleju to normalne przy pompowtryskach...
Xenonów to to nie ma chyba, że chodzi o to, że jest napisane Ksenon a nie Xenon. Kwestia niezależnego ogrzewania, owszem ale chyba tylko dogrzewacz. Pierwszy właściciel może i w Polsce tak, jednak jak byk jest napisane, że auto jest importowane z Niemiec. Wypucowany silnik???
PZDR
Xenonu nie ma bo jest soczewka H7, wiele osób ma problem z rozróżnieniem czy to xenon czy zwykła soczewka. Auto importowane z Niemiec wiec powinna być pełną historia serwisowa.
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
a jeszcze jedno przy jezdze probnej dałam pedal gazu do dechy a on stal w miejscu czy to normalne przy tych silnikach ? 1.6 mpi 102 km ze jest on taki mułowaty ?
Monika pisze:a jeszcze jedno przy jezdze probnej dałam pedal gazu do dechy a on stal w miejscu czy to normalne przy tych silnikach ? 1.6 mpi 102 km ze jest on taki mułowaty ?
no rakieta to to nie jest... takiego uderzenia jak w TDI nie bedziesz miała ze wzgledu na brak turbiny, ale jako tako powinno to jechać... zalezy jeszcze co znaczy dla Ciebie "stał w miejscu"...
koledzy może ktoś ogladał i wie coś o tej sztuce kumpel sie nakręcił... http://otomoto.pl/volkswagen-touran-lad ... 26601.html
podobno sytuacja życiowa potrzeba gotówki zmusza do sprzedaży
dostałem skan ksiażki servisowej w 2012 miał na ostatnim przegladzie 110kkm znalazłem zdjęcia z komisu niemieckiego z ktorego został zakupiony i są pozytywne wygląda na to że będzie ogladany i być może kolega dołączy do grona Turanowców
dostałem od kolegi Jeżu dane na temat auta i pierwsze co to silnik BXE i wychodza takie hocki-klocki http://www.vwgolfv.pl/viewtopic.php?f=3&t=7582
co wy na to macie jakieś doświadczenia ?