Touran Klub Polska - Profil na Facebooku
-
matti1535
- Specjalista
- Auto:: Touran
- Imię::
Trudności nie ma z profilem na FB, chodzi bardziej o systematyczność, żeby nie było "martwych" okresów. Myślę, że to czy FB będzie żył, to zależy od nas wszystkich, bo na swoich profilach możemy udostępniać treści i także na tablicy forum. Nie wszystko musi tam się znaleźć, ale z pewnością największe ciekawostki i informacje.
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Panowie administratorzy naszego profilu na FB.
Połączyłem konto YouTube z FB.
Jeśli dacie mi dostęp do FB to wtedy zamieszczane filmy, będą się automatycznie pokazywać na naszym profilu na YouTube.
Bo w chwili obecnej to mogę zamieszczać tylko w grupie Touran czyli zamkniętej a nie otwartej dla wszystkich
Połączyłem konto YouTube z FB.
Jeśli dacie mi dostęp do FB to wtedy zamieszczane filmy, będą się automatycznie pokazywać na naszym profilu na YouTube.
Bo w chwili obecnej to mogę zamieszczać tylko w grupie Touran czyli zamkniętej a nie otwartej dla wszystkich
- Tomas
- Władca postów
- Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 438 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
LYJO mianowałem Cię adminem, najwyżej najwyższy ADMIN mnie wytnie w pień , a co tam
[ Dodano: Sob Mar 24, 2012 22:24 ]
[ Dodano: Sob Mar 24, 2012 22:24 ]
właśnie o to chodzi, a jak na razie odzew jest kiepskimatti1535 pisze:Trudności nie ma z profilem na FB, chodzi bardziej o systematyczność, żeby nie było "martwych" okresów. Myślę, że to czy FB będzie żył, to zależy od nas wszystkich, bo na swoich profilach możemy udostępniać treści i także na tablicy forum. Nie wszystko musi tam się znaleźć, ale z pewnością największe ciekawostki i informacje.
- Ciapek
- Expert
- Auto:: 2.0 DSG BKD '05
- Imię:: B
- Podziękował: 45 razy
- Otrzymał podziękowań: 64 razy
kto udostępnił ten film na YT i FB i kto to wogóle zrobił????
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... uLLAhV4zdk#!
Nie po to męczyłem się z przykrywaniem tablic i sam coś zrobiłem żeby te same moje zdjęcia zrobione przeze mnie trafiły na ogólnodostępne strony z tablicami aut.
Przecież wszyscy starają się zamieszczać fotki z zakrytymi tablicami.
proszę o wyjaśnienie
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... uLLAhV4zdk#!
Nie po to męczyłem się z przykrywaniem tablic i sam coś zrobiłem żeby te same moje zdjęcia zrobione przeze mnie trafiły na ogólnodostępne strony z tablicami aut.
Przecież wszyscy starają się zamieszczać fotki z zakrytymi tablicami.
proszę o wyjaśnienie
Ostatnio zmieniony wt kwie 03, 2012 19:25 przez Ciapek, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam!
- Ciapek
- Expert
- Auto:: 2.0 DSG BKD '05
- Imię:: B
- Podziękował: 45 razy
- Otrzymał podziękowań: 64 razy
to nie jest mój filmik, zaraz przesle do Tomcia co obsługuje FB mój.
Wiesz QQ to jest z mojej strony jakieś "przypieprzanie się", ale od długiego czasu i nie tylko ja, nie tylko z naszych spotów widzę fotki z ukrytymi tablicami więc nie jest to jakieś moje "widzimisię" tylko czemuś to służy.
Wiem, że nie wszyscy to robią i niektórym to wisi, kiedyś toczyliśmy rozmowę nawet na ten temat. Bynajmniej z naszą lokalną grupą KUJ-POM po spocie w Toruniu. Uznaliśmy, że będziemy zakrywać tablice. Może jakaś dyskusja mnie przeoczyła, jak tak to przepraszam.
Można by zapytać "co z tablicami na filmikach"
Tu jest ciężej ukryć tablicę bo materiał jest ruchomy. Trzeba by się bawić w klatka po klatce, ale filmik ma gorszą rozdzielczość i nawet dokładnie nie widać numerów tym bardziej w ruchu takze przez rozdzielczosc do ktorej byl on skompresowany.
Sprawdziłem-prawie z żadnego auta przy "pauzowaniu" filmu który ja zrobiłem nie da się dokładnie odczytać numerów a już żadnego z 100% pewnością.
Zrozumiałbym widoczne tablice na filmikach bo na prawdę nie jest to łatwe do zrobienia, ale "na żywca" na wszystkich zdjęciach tablice jak widać jak byk.
Wiesz QQ to jest z mojej strony jakieś "przypieprzanie się", ale od długiego czasu i nie tylko ja, nie tylko z naszych spotów widzę fotki z ukrytymi tablicami więc nie jest to jakieś moje "widzimisię" tylko czemuś to służy.
Wiem, że nie wszyscy to robią i niektórym to wisi, kiedyś toczyliśmy rozmowę nawet na ten temat. Bynajmniej z naszą lokalną grupą KUJ-POM po spocie w Toruniu. Uznaliśmy, że będziemy zakrywać tablice. Może jakaś dyskusja mnie przeoczyła, jak tak to przepraszam.
Można by zapytać "co z tablicami na filmikach"
Tu jest ciężej ukryć tablicę bo materiał jest ruchomy. Trzeba by się bawić w klatka po klatce, ale filmik ma gorszą rozdzielczość i nawet dokładnie nie widać numerów tym bardziej w ruchu takze przez rozdzielczosc do ktorej byl on skompresowany.
Sprawdziłem-prawie z żadnego auta przy "pauzowaniu" filmu który ja zrobiłem nie da się dokładnie odczytać numerów a już żadnego z 100% pewnością.
Zrozumiałbym widoczne tablice na filmikach bo na prawdę nie jest to łatwe do zrobienia, ale "na żywca" na wszystkich zdjęciach tablice jak widać jak byk.
Pozdrawiam!