no oczywiście skoro tak uważasz, możesz wydać!!!!! ja za 100 mam telefon, internet i N na kartę..... i też już od miesiąca nie palęGioW pisze: Zresztą 100zł to i tak nie dużo...
NC+ nowa platforma do d
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
- Turanek
- Władca postów
- Auto:: 2x5T1
- Imię:: Marek
- Podziękował: 23 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
No to ja mam ulgę wyliczoną na 1440 brutto, normalnie szok, jak oni "we mnie" inwestujątomasino74 pisze: na podstawie niniejszych Warunków Promocji, związane jest z udzieleniem Abonentowi ulgi w wysokości 720 zł brutto."
Fakt, z N-ką jestem już parę ładnych lat i się trochę przyzwyczaiłem, ale jak pisał jeden z komentujących artykuł w necie, poderwą tysiące tyłków z foteli - taki zryw narodowy
- Turanek
- Władca postów
- Auto:: 2x5T1
- Imię:: Marek
- Podziękował: 23 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
Byłem dzisiaj w punkcie Polshitu. Pakiet Premium + HBO i Cinemax + I'PlaMIX (tak jak na stronce) za 89.90 z umową na 15 mies. ALE pan da mi Multiroom za 0 PLN/mc (z dekoderem z I'pla) i podstawowy recorder też za 0 PLN/mc. Więc zostanie mi tylko aktywacja za 49 PLN.
Aha, ważne żebym pokazał zapłacony ostatni rachunek za N-kę
PS. 3 m-ce HBO GO na próbę
Aha, ważne żebym pokazał zapłacony ostatni rachunek za N-kę
PS. 3 m-ce HBO GO na próbę
- aawol
- ____________________

no to zaraz będzie spektakl: NC+ zaprosi właściciela antyNC+ i go kupią i tak dzięki poparciu 30 000 lajków od naiwnych ludzi jakiś koleś dobrze zarobi a nawet może się stać postacią medialną - celebrytą bo przecież trzeba będzie się wypowiedzieć do mediów....
ZWzPD - ale jaja!!!!
auto touran aawol
auto touran aawol
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Tomku Eurosport może zniknąć bo kończy się im umowa na licencję... nie wierzę, żeby go wyłączyli. Zresztą ES za dużo nie oglądam, głównie chodziło mi o nsport i c+sport bo tam mogę oglądać ukochaną BarceTomas pisze:Janek, jak bardzo Ci zależy na kanałach sportowych to dobrze poczytaj i umowę i to co piszą na profilu antync, wynika z tego że niedługo zniknie np Eurosport.
Co innego ma się z ESPN America, jego niestety usuną ale to z winy nowego właściciela, który usuwa kanał ESPN America i ESPN Classic z całej Europy
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
powiedziałem otwarcie albo dają pakiet CANAL + GOLD w cenie CANAL + SILVER wraz z multiroomem i wymianą dekoderów albo sie rozstajemy, gościu przystawał przy promocji CANAL + PLATINUM w abonamencie 114 zł z multiroomem i wymiana dekoderów. Te oferty się nigdy nie zgadzają prędzej gosciu proponował mi to samo za 109 zł, jak narazie jestem na NIE!!!
- QQRYDZA
- Expert
- Auto:: 1,9tdi
- Imię:: dar
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
To zagrywka NC+ ,gościu nic o tym nie wiedział ,typowe chamskie zagranie mające na celu wqrwienie ludu ;/aawol pisze:no to zaraz będzie spektakl: NC+ zaprosi właściciela antyNC+ i go kupią i tak dzięki poparciu 30 000 lajków od naiwnych ludzi jakiś koleś dobrze zarobi a nawet może się stać postacią medialną - celebrytą bo przecież trzeba będzie się wypowiedzieć do mediów....
Nawet im to wyszło.
Proponuje śledzenie tematu na http://www.facebook.com/antyncplus
tam jest dużo na ten temat i o nie gwarantowanych kanałach które mogą znikać kiedy tylko im sie zachce;/
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Tak jak wyżej pisałem, wiąże się to z tym, że zapewne kończą się im umowy na licencję i będę próbowali je odnowić. Jedyny wyjątek (już pewny na 100%) to zniknięcie kanału ESPN America, którego nowy właściciel wycofuje z Europy (jakiś idiota chyba musiał to wymyślićQQRYDZA pisze:... i o nie gwarantowanych kanałach które mogą znikać kiedy tylko im sie zachce;/
- tomasino74
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2.0 BMM 2007
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
http://media2.pl/media/101621-UOKiK-wsz ... -kara.html
Pewnie to sobie już wkalkulowali i wyjdą na swoje.
Pewnie to sobie już wkalkulowali i wyjdą na swoje.
- aawol
- ____________________

ciekawe są te nakładane kary - miliony zlotych firmy płacą.... ale ale - przecież te kary to za dymanie klientów czyli mnie, ciebie, sąsiada - czy my dymani mamy jakieś zadośćuczynienie ??? gdzie idą te wirtualne kary? Kto bierze te pieniądze ( bo skąd firmy biorą kasę na kary to wiem - czuję to po kieszeni).
ZWzPD - ale jaja!!!!
auto touran aawol
auto touran aawol
- jarry
- Władca postów
- Auto:: 1T1 '05, 521 '10, 542 '11
- Imię:: Rołbert
- Podziękował: 584 razy
- Otrzymał podziękowań: 828 razy
jestem dobrej myśli, chciałbym żeby była honorowana moja umowa na "N" zawarta 19 marca 2013 na okres 12 miesięcy, dzisiaj przeczytałem że:
"UOKiK stoi na stanowisku, że konsument, który zawarł umowę z którąś z obu platform, ma prawo do jej realizacji na niezmienionych warunkach do końca trwania kontraktu. "Jednostronna zmiana warunków umowy może naruszać dobre obyczaje, ponieważ uzależniona jest wyłącznie od woli przedsiębiorcy. Konsument w takiej sytuacji może przyjąć propozycję lub ją odrzucić - nie ma możliwości realizacji usług na dotychczasowych zasadach" - czytamy w komunikacie."
EDIT: kolejny artykuł - http://pieniadze.gazeta.pl/Gospodarka/1 ... #BoxBizTxt
"UOKiK stoi na stanowisku, że konsument, który zawarł umowę z którąś z obu platform, ma prawo do jej realizacji na niezmienionych warunkach do końca trwania kontraktu. "Jednostronna zmiana warunków umowy może naruszać dobre obyczaje, ponieważ uzależniona jest wyłącznie od woli przedsiębiorcy. Konsument w takiej sytuacji może przyjąć propozycję lub ją odrzucić - nie ma możliwości realizacji usług na dotychczasowych zasadach" - czytamy w komunikacie."
EDIT: kolejny artykuł - http://pieniadze.gazeta.pl/Gospodarka/1 ... #BoxBizTxt
pozdraVWiam, jarry
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)
"Frustra vivit, qui nemini prodest"
*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)
"Frustra vivit, qui nemini prodest"
*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1