NC+ nowa platforma do d

Ciężkie problemy ze stolcem tak to tutaj
Awatar użytkownika
aawol
Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
Imię:: Andrzej
Podziękował: 83 razy
Otrzymał podziękowań: 126 razy

Post autor: aawol »

GioW pisze: Zresztą 100zł to i tak nie dużo...
no oczywiście skoro tak uważasz, możesz wydać!!!!! ja za 100 mam telefon, internet i N na kartę..... i też już od miesiąca nie palę :brawa:
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę

auto touran aawol
Awatar użytkownika
Turanek
Władca postów
Auto:: 2x5T1
Imię:: Marek
Podziękował: 23 razy
Otrzymał podziękowań: 111 razy

Post autor: Turanek »

tomasino74 pisze: na podstawie niniejszych Warunków Promocji, związane jest z udzieleniem Abonentowi ulgi w wysokości 720 zł brutto."
No to ja mam ulgę wyliczoną na 1440 brutto, normalnie szok, jak oni "we mnie" inwestują :haha:

Fakt, z N-ką jestem już parę ładnych lat i się trochę przyzwyczaiłem, ale jak pisał jeden z komentujących artykuł w necie, poderwą tysiące tyłków z foteli - taki zryw narodowy :hahaha:
Pozdrawiam

Turanek
R-Line Obrazek
H-Line Obrazek
Awatar użytkownika
Tomas
Władca postów
Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
Imię:: Tomek
Podziękował: 438 razy
Otrzymał podziękowań: 127 razy

Post autor: Tomas »

Janek, jak bardzo Ci zależy na kanałach sportowych to dobrze poczytaj i umowę i to co piszą na profilu antync, wynika z tego że niedługo zniknie np Eurosport.

tomasino74 na infolinii tez mi nic nie zaproponowali innego
Awatar użytkownika
Turanek
Władca postów
Auto:: 2x5T1
Imię:: Marek
Podziękował: 23 razy
Otrzymał podziękowań: 111 razy

Post autor: Turanek »

Byłem dzisiaj w punkcie Polshitu. Pakiet Premium + HBO i Cinemax + I'PlaMIX (tak jak na stronce) za 89.90 z umową na 15 mies. ALE pan da mi Multiroom za 0 PLN/mc (z dekoderem z I'pla) i podstawowy recorder też za 0 PLN/mc. Więc zostanie mi tylko aktywacja za 49 PLN.
Aha, ważne żebym pokazał zapłacony ostatni rachunek za N-kę :)

PS. 3 m-ce HBO GO na próbę
Pozdrawiam

Turanek
R-Line Obrazek
H-Line Obrazek
Awatar użytkownika
Tomas
Władca postów
Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
Podziękował: 438 razy
Otrzymał podziękowań: 127 razy

Post autor: Tomas »

Awatar użytkownika
aawol

no to zaraz będzie spektakl: NC+ zaprosi właściciela antyNC+ i go kupią i tak dzięki poparciu 30 000 lajków od naiwnych ludzi jakiś koleś dobrze zarobi a nawet może się stać postacią medialną - celebrytą bo przecież trzeba będzie się wypowiedzieć do mediów....
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę

auto touran aawol
Awatar użytkownika
GioW
Expert
Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
Imię:: Janek
Podziękował: 27 razy
Otrzymał podziękowań: 91 razy

Post autor: GioW »

Tomas pisze:Janek, jak bardzo Ci zależy na kanałach sportowych to dobrze poczytaj i umowę i to co piszą na profilu antync, wynika z tego że niedługo zniknie np Eurosport.
Tomku Eurosport może zniknąć bo kończy się im umowa na licencję... nie wierzę, żeby go wyłączyli. Zresztą ES za dużo nie oglądam, głównie chodziło mi o nsport i c+sport bo tam mogę oglądać ukochaną Barce ;)

Co innego ma się z ESPN America, jego niestety usuną ale to z winy nowego właściciela, który usuwa kanał ESPN America i ESPN Classic z całej Europy :/ to mnie bardziej wkur... niż jakiś tam ES na którym praktycznie nic już nie leci... no może poza Biathlonem i Kolarstwem... tylko teraz ze względu na pracę coraz mniej oglądam.
Awatar użytkownika
aki
Władca postów
Auto:: VW/AUDI
Imię:: Artur
Podziękował: 5 razy
Otrzymał podziękowań: 40 razy

Post autor: aki »

powiedziałem otwarcie albo dają pakiet CANAL + GOLD w cenie CANAL + SILVER wraz z multiroomem i wymianą dekoderów albo sie rozstajemy, gościu przystawał przy promocji CANAL + PLATINUM w abonamencie 114 zł z multiroomem i wymiana dekoderów. Te oferty się nigdy nie zgadzają prędzej gosciu proponował mi to samo za 109 zł, jak narazie jestem na NIE!!!
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA
Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO
"Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Image
Awatar użytkownika
QQRYDZA
Expert
Auto:: 1,9tdi
Imię:: dar
Otrzymał podziękowań: 7 razy

Post autor: QQRYDZA »

aawol pisze:no to zaraz będzie spektakl: NC+ zaprosi właściciela antyNC+ i go kupią i tak dzięki poparciu 30 000 lajków od naiwnych ludzi jakiś koleś dobrze zarobi a nawet może się stać postacią medialną - celebrytą bo przecież trzeba będzie się wypowiedzieć do mediów....
To zagrywka NC+ ,gościu nic o tym nie wiedział ,typowe chamskie zagranie mające na celu wqrwienie ludu ;/
Nawet im to wyszło.
Proponuje śledzenie tematu na http://www.facebook.com/antyncplus
tam jest dużo na ten temat i o nie gwarantowanych kanałach które mogą znikać kiedy tylko im sie zachce;/
[you]--->Niebieski

ZWzPD

wiadomości wysyłać proszę na e-mail darekkruk@hoga.pl
Awatar użytkownika
GioW
Expert
Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
Imię:: Janek
Podziękował: 27 razy
Otrzymał podziękowań: 91 razy

Post autor: GioW »

QQRYDZA pisze:... i o nie gwarantowanych kanałach które mogą znikać kiedy tylko im sie zachce;/
Tak jak wyżej pisałem, wiąże się to z tym, że zapewne kończą się im umowy na licencję i będę próbowali je odnowić. Jedyny wyjątek (już pewny na 100%) to zniknięcie kanału ESPN America, którego nowy właściciel wycofuje z Europy (jakiś idiota chyba musiał to wymyślić :roll: )
Awatar użytkownika
Groul
Przeglądacz
Auto:: Touran
Imię::

Post autor: Groul »

A ja byłem rozmawiać, negocjować i skończyło się na niczym :omatko: pozostawiłem im pismo z wypowiedzeniem :) normalnie złodzieje. Współczuję tylko tym ich pracownikom bo muszą się sporo nasłuchać.
Awatar użytkownika
tomasino74
Zaawansowany
Auto:: Touran 2.0 BMM 2007
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 8 razy

Post autor: tomasino74 »

http://media2.pl/media/101621-UOKiK-wsz ... -kara.html

Pewnie to sobie już wkalkulowali i wyjdą na swoje.
Awatar użytkownika
aawol

ciekawe są te nakładane kary - miliony zlotych firmy płacą.... ale ale - przecież te kary to za dymanie klientów czyli mnie, ciebie, sąsiada - czy my dymani mamy jakieś zadośćuczynienie ??? gdzie idą te wirtualne kary? Kto bierze te pieniądze ( bo skąd firmy biorą kasę na kary to wiem - czuję to po kieszeni).
ZWzPD - ale jaja!!!!

auto touran aawol
lock00
Władca postów
Auto:: 1T1
Imię:: -
Podziękował: 32 razy
Otrzymał podziękowań: 50 razy

Post autor: lock00 »

aawol, w tym wypadku to znając życie nie bedzie żadnych kar... ,ale chociaż w jakimś procencie to podziałało na nich...
Awatar użytkownika
jarry
Władca postów
Auto:: 1T1 '05, 521 '10, 542 '11
Imię:: Rołbert
Podziękował: 584 razy
Otrzymał podziękowań: 828 razy

Post autor: jarry »

jestem dobrej myśli, chciałbym żeby była honorowana moja umowa na "N" zawarta 19 marca 2013 na okres 12 miesięcy, dzisiaj przeczytałem że:

"UOKiK stoi na stanowisku, że konsument, który zawarł umowę z którąś z obu platform, ma prawo do jej realizacji na niezmienionych warunkach do końca trwania kontraktu. "Jednostronna zmiana warunków umowy może naruszać dobre obyczaje, ponieważ uzależniona jest wyłącznie od woli przedsiębiorcy. Konsument w takiej sytuacji może przyjąć propozycję lub ją odrzucić - nie ma możliwości realizacji usług na dotychczasowych zasadach" - czytamy w komunikacie."

EDIT: kolejny artykuł - http://pieniadze.gazeta.pl/Gospodarka/1 ... #BoxBizTxt
pozdraVWiam, jarry
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)

"Frustra vivit, qui nemini prodest"

*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1
ODPOWIEDZ