Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Zafundowałem mojemu Turankowi - odkurzanie i pranie tapicerki foteli.
Nie dodaję fotek bo przed praniem było wstyd pokazać, a teraz wyglądają jak nowe. Dla zainteresowanych: Wawa i okolice najtaniej za usługę (fotele podsufitka) liczą sobie w Legionowe ok. 200 PLN, Wawa to już bliżej 300 PLN. Mnie się udało dogadać z kolesiem z firmy sprzątającej co u mnie w pracy sprzątali i prali. Za 100 PLN wyprał także mój samochód
marynarz75 pisze:hahah zawsze wiedziałem ze warszafka to jedna wielka pralnia...
cheles widzie ze "koffasz" swoje auto
Raczej dbam, a nie mogłem już patrzeć na siedzenia przynajmniej swoje, a środki co można kupić to co najwyżej to prania welurowych dywaników się nadają. Plamy, plamy i jeszcze raz plamy zostają.
Tez bym sobie zafundowal, pranie wnetrza znacznie "odmladza" wnetrze auta, kiedys mialem czarne wnetrze w golfie mk3 i po praniu wygladalo super,po latach eksploatacji zrobily sie brudne i siwe prubowalem sam wyprac i efektu nie bylo...
Wczoraj wyjalem z bagaznika wykladzine i zabralem do domu zeby pozadnie odkurzyc i wyprac i jest ok. A moze by tak zebrac sie w trojmiescie i grupowe pranie zrobic,moze by bylo taniej ?
Przemek_85 pisze:Tez bym sobie zafundowal, pranie wnetrza znacznie "odmladza" wnetrze auta, kiedys mialem czarne wnetrze w golfie mk3 i po praniu wygladalo super,po latach eksploatacji zrobily sie brudne i siwe prubowalem sam wyprac i efektu nie bylo...
Wczoraj wyjalem z bagaznika wykladzine i zabralem do domu zeby pozadnie odkurzyc i wyprac i jest ok. A moze by tak zebrac sie w trojmiescie i grupowe pranie zrobic,moze by bylo taniej ?
Wrzuć temat do grupy zlotowej trójmiasta - marynarz75 pewnie będzie chętny.