Gratulacje !!!! To chyba czas by powiadomić admina, żeby dołożył dodatkowy dział dotyczący tylko tatusiow na forum np porady co ojciec powinien wiedzieć o obsłudze ... ;-)
Wysyłane z mojego HTC Desire HD A9191 za pomocą Tapatalk 2
Zostałem Ojcem :)
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Re: Zostałem Ojcem :)
To tym co się urodziło PZU przygotowało niespodziankę - paczkę.
Miło nam poinformować, że ruszyła promocja Paczka dla Niemowlaka.
Klub PZU Pomoc w Życiu wspólnie ze znanymi markami stworzył wyjątkową Paczkę
dla Niemowlaka.
Promocja skierowana jest do wszystkich uczestników Klubu PZU Pomoc w Życiu, którym urodziło się dziecko. Każdy rodzic, który poinformuje PZU Pomoc SA o tym miłym momencie w jego życiu otrzyma bezpłatną Paczkę, w której znajdzie wyjątkowe prezenty.
Zachęcamy do zgłaszania się po Paczkę. Zgłoszenia należy dokonać na formularzu znajdującym się na stronie www.pzu.pl/paczka lub telefonicznie pod nr 801 102 102
tonowo wybierając 4, następnie 2. Paczka będzie wysłana na adres wskazany w formularzu.
Zgłoszenia przyjmowane są do 30.04.2014r.
Liczba Paczek jest ograniczona.
Miło nam poinformować, że ruszyła promocja Paczka dla Niemowlaka.
Klub PZU Pomoc w Życiu wspólnie ze znanymi markami stworzył wyjątkową Paczkę
dla Niemowlaka.
Promocja skierowana jest do wszystkich uczestników Klubu PZU Pomoc w Życiu, którym urodziło się dziecko. Każdy rodzic, który poinformuje PZU Pomoc SA o tym miłym momencie w jego życiu otrzyma bezpłatną Paczkę, w której znajdzie wyjątkowe prezenty.
Zachęcamy do zgłaszania się po Paczkę. Zgłoszenia należy dokonać na formularzu znajdującym się na stronie www.pzu.pl/paczka lub telefonicznie pod nr 801 102 102
tonowo wybierając 4, następnie 2. Paczka będzie wysłana na adres wskazany w formularzu.
Zgłoszenia przyjmowane są do 30.04.2014r.
Liczba Paczek jest ograniczona.