To czemu w tym wszystkim uczestniczysz bo widzę, też jesteś podpisana pod tym co przedstawił "user" Grupa ŚląskaKrólewna pisze:Też tu jestem krótko i też mi się to wszystko nie podoba, co już nie raz tu podkreślałam. Poziom przedszkolnej piaskownicy jest tu wysoce nie na miejscu. Uważam, że jedyne wyjście to usiąść przy stole i pogadać jak ludzie.
Re: Informacje TKP
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Re: Dyskusje dotyczące informacji TKP
-
luigisq16
- Specjalista
- Auto:: 1.6 TDI 2016r
- Imię:: Ludwik
- Podziękował: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
Okrągły stół.luigisq16 pisze:A może okrągły stół?
Apeluje do Panów ze Śląska i centrali o próbę porozumienia się.
luigi sq16 - ZWzPD
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Ania,
Pogadaj z chłopakami, zeby jednak byli na Zlocie i usiedli na spokoju i wspolnie porozmawiali i wyjasnili sobie wszystkie sprawy. Zobacz co pisza nowi uzytkownicy ze spotkali sie z pomoca i zyczliwoscia a tu taki kwiatek.
Pogadaj z chłopakami, zeby jednak byli na Zlocie i usiedli na spokoju i wspolnie porozmawiali i wyjasnili sobie wszystkie sprawy. Zobacz co pisza nowi uzytkownicy ze spotkali sie z pomoca i zyczliwoscia a tu taki kwiatek.
Ostatnio zmieniony pt lut 14, 2014 21:47 przez cheles, łącznie zmieniany 1 raz.
- Eljot
- Władca postów
- Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
- Imię:: Lesław
- Podziękował: 780 razy
- Otrzymał podziękowań: 344 razy
- Kontakt:
Królewna nie pogadamy jak zamierzacie na III Zlot nie przyjechać...
To nie jest konstruktywne...Grupa Slaska pisze: postanowiliśmy zrezygnować ze spotkania w tym roku.
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
1. Cóż. Nie wszyscy widzieli to pod czym znalazł się ich podpis...GioW pisze:To czemu w tym wszystkim uczestniczysz bo widzę, też jesteś podpisana pod tym co przedstawił "user" Grupa Śląska
2. Do błędu powinny się przyznać obie strony ( na razie zrobiła to jedna).
3. Nawoływanie do głosowania wbrew regulaminowi nie jest fair wobec innych użytkowników.
4. Kolego wiesz o kim tu mowa przyznaj się do swoich błędów i wtedy wszystko będzie wyjaśnione.
5. TKP to żadna instytucja, żeby odpowiadać na tego typu korespondencję. Ew. w ramach koleżeńskiej życzliwości. W innym przypadku napalił bym sobie tym w kominku.
6. Kozioł ofiarny padł. Ciekawe, kto teraz podejmie się organizacji zlotów, wożenia, jeżdżenia wysyłania zapytań, robienia kalendarza i innych. Kurcze to była masa poświęconego czasu, którego nikt nie zobaczy do momentu, aż się za to sam nie weźmie...
-
luigisq16
- Specjalista
Myślę, że do zlotu przydałoby się oczyścić atmosferę.
Na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie forum w takim wydaniu, bez jeża i jarrego.
Ktoś bez uprzedzeń, bezstronny ze starszych stażem uczestników forum może podejmie się mediacji?
I nie licytujcie się proszę.
Na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie forum w takim wydaniu, bez jeża i jarrego.
Ktoś bez uprzedzeń, bezstronny ze starszych stażem uczestników forum może podejmie się mediacji?
I nie licytujcie się proszę.
luigi sq16 - ZWzPD
-
grzegomir
- Użytkownik
- Auto:: Touran BKC 2004
- Imię:: grzesiek
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 18 razy
a co ja tu mogę ważne żeby się nie poddawać... jeżu i jarry pamiętajcie że administracja nie jest najłatwiejszą funkcją czy to forum czy życie, nie wiem czy decyzja nie została podjęta zbyt pochopnie...
co do podziału... nie chce którąś ze stron popierać a drugą stronę negować... nie chcę walczyć z grupą śląską ale nie warto iść po trupach do celu... wykrusza się administracja a wy dalej prowadzicie wojnę... podział w tym czasie nie jest najlepszą opcją...
i tak ode mnie
co do podziału... nie chce którąś ze stron popierać a drugą stronę negować... nie chcę walczyć z grupą śląską ale nie warto iść po trupach do celu... wykrusza się administracja a wy dalej prowadzicie wojnę... podział w tym czasie nie jest najlepszą opcją...
i tak ode mnie
grzegomir
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Lepiej załóż drugie konto, bo ciężko będzie identyfikować tego typu wypowiedzi. Nie możesz lobbować. Musisz być niezależny i wydzielać suche informacje.cheles pisze:Jako Rzecznik wypowiadam sie tylko w temacie do tego przeznaczonym. A jako kolega cheles w innych działach forum.
-
luigisq16
- Specjalista
Dokładnie! Dodam jeszcze -obiektywny.niko02 pisze:Musisz być niezależny i wydzielać suche informacje.
luigi sq16 - ZWzPD
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Michal przeciez jest tylko jeden dzial przeznaczony do przekazywania informacji - Informacje TKP i w tym dziale sa informacje dotyczace dzialan moderatorow, więc mysle, ze nie ma sensu ale jezeli Maciek zgodzi sie zeby bylo takie konto to nie ma problemu, chociaz z tym jeszcze sie wstrzymam bo możliwe ze bedzie jeszcze jedna zmiana.
A nie jestem obiektywny
- podalem info, ze Jezu i Jarry zrezygnowali z funkcji oraz podziekowania za ich wklad w forum.
A nie jestem obiektywny
-
FreeStyle
- Użytkownik
- Auto:: 2,0TDI 130KW 4motion DSG
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 80 razy
- Otrzymał podziękowań: 135 razy
Ale o co chodzi?grzegomir pisze:co do podziału... nie chce którąś ze stron popierać a drugą stronę negować... nie chcę walczyć z grupą śląską ale nie warto iść po trupach do celu... wykrusza się administracja a wy dalej prowadzicie wojnę... podział w tym czasie nie jest najlepszą opcją...
zazwyczaj spory są o kobietę, o kasę lub o władze.
Spór o kobietę raczej wykluczam.
Spór o kasę również wykluczam(chyba za mało kasy na taki dym).
Czyżby chodziło o władzę?
Może ktoś wyjaśni dlaczego forum w ostatnich dniach przypomina bardziej obrady sejmu a nie dyskusję ludzi powiązanych zamiłowaniem do Tourana.
Był Touran 1,9TDI/77KW + DSG
Jest Tiguan 2,0TDI/130KW + DSG
Jest Tiguan 2,0TDI/130KW + DSG
-
morfeusz33
- Specjalista
- Auto:: Touran Higline 2.0 BKD
- Imię:: Krzysiek
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 66 razy
No właśnie o co chodzi ... ? Jak tak do końca to się w tym juz nie łapie...Miała byc krew i trupy.. To są juz pierwsze ..
- DLUGI-74
- Expert
- Auto:: VW Touran Cross
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 54 razy
- Otrzymał podziękowań: 63 razy
grzegomir bardzo dobrze napisanegrzegomir pisze:a co ja tu mogę ważne żeby się nie poddawać... jeżu i jarry pamiętajcie że administracja nie jest najłatwiejszą funkcją czy to forum czy życie, nie wiem czy decyzja nie została podjęta zbyt pochopnie...
i tak ode mnie
...a co do podziału zawsze może przecież powstać alternatywne forum do TKP...jeśli już tak nie mogą na siebie patrzeć niektóre osoby.
Powodzenia.
- Robcio
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1,9TDI Trendline
- Imię:: Robert
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 29 razy
Rowniez zastanawia mnie co tu sie dzieje... nie chce mi sie czytac forum, gdy widze tyle postow w nieprzyjemnej atmosferzeFreeStyle pisze:Ale o co chodzi?[..]
...: Touran by Robcio :...
Mobil: President Johnny II ASC/Densei EC-2002/Sirio Turbo 5000
Baza: President Lincoln/Densei EC-2023/Sirio 827
PMR: Intek HT-460scr/Motorola T5522/Nagoya NA-771
>> SQ8KMY _ 161DKC475 <<

Mobil: President Johnny II ASC/Densei EC-2002/Sirio Turbo 5000
Baza: President Lincoln/Densei EC-2023/Sirio 827
PMR: Intek HT-460scr/Motorola T5522/Nagoya NA-771
>> SQ8KMY _ 161DKC475 <<