Oferty sprzedaży Touranów- oceny, komentarze 2011-2014
- Turanek
- Władca postów
- Auto:: 2x5T1
- Imię:: Marek
- Podziękował: 23 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
Czujnika nie ma, bo jak był to musiałaby być klapka na muchy, bo ma przeciwbieżne wycieraczki, a do tego brak pozycji Auto przełącznika świateł.
O haku pan nic nie napisał, a jest oryginalny (ciekawe czy ma kluczyk)
Komputera pełnego to pan chyba nie widział
Podłokietnik nieregulowany i zdaje się, że mieszek dźwigni zmiany biegów był wymieniany.
Kraj pochodzenia Niemcy (?)
O haku pan nic nie napisał, a jest oryginalny (ciekawe czy ma kluczyk)
Komputera pełnego to pan chyba nie widział
Podłokietnik nieregulowany i zdaje się, że mieszek dźwigni zmiany biegów był wymieniany.
Kraj pochodzenia Niemcy (?)
-
piatek69
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
Hak wygląda na orginalny, gałka na 99,9 wymieniana, podgrzewanej przedniej szyby też raczej nie ma 
piatek69
Mój kochany Touranek :*
- QQRYDZA
- Expert
- Auto:: 1,9tdi
- Imię:: dar
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
e tam mój był uwalony jak diabli;-) pod siedzeniami i podłogą w bagażniku masa śrubek wkrętów itp pierdół budowlanych.zapaćkane siedzenie,poharatany bagażnik,sam go prałem;-) (powiedzmy:>)gładziłem plasticzki nagrzewarą ,pucowałem ile tylko się dało i za każdym razem jak słyszę coś nie tak to ściszam radyjko i nasłuchuje czy wszystko ok(jak z dzieckiem),i "odpukać ale chodzi jak talala,zero problemów ;-)
- QQRYDZA
- Expert
Poproś o vin i sprawdz czy ok;-)Kami pisze:Byłam dzisiaj go obejrzeć .Szybera ma , ale i tak już go nie lubię bo podgrzewanych foteli nimaa mi pupcia marznie , w środku fakt troszkę bardzo plastiki sponiewierane .Jakoś do mnie nie przemówił . Ale kolorek to ma fajniusi
gościu nie napisał nic o szyberdachu;-) dlaczego?;-)
[ Komentarz dodany przez: jeżu: Nie Lis 27, 2011 11:47 ]
Proszę edytować posty!
- Kami
- Użytkownik
- Auto:: VW Touran 2005,
- Imię:: Kami
- Podziękował: 6 razy
Nie szalej chłopie tym to sie pojeździ , ja to tak nasłuchuje jak wsiadam do picasso, masakra ,radyjka nie da sie słuchać bo w każdej chwili można czegoś nie usłyszećQQRYDZA pisze:e tam mój był uwalony jak diabli;-) pod siedzeniami i podłogą w bagażniku masa śrubek wkrętów itp pierdół budowlanych.zapaćkane siedzenie,poharatany bagażnik,sam go prałem;-) (powiedzmy:>)gładziłem plasticzki nagrzewarą ,pucowałem ile tylko się dało i za każdym razem jak słyszę coś nie tak to ściszam radyjko i nasłuchuje czy wszystko ok(jak z dzieckiem),i "odpukać ale chodzi jak talala,zero problemów ;-)
- QQRYDZA
- Expert
[glow=red]picasso[/glow] ???Kami pisze:Nie szalej chłopie tym to sie pojeździ , ja to tak nasłuchuje jak wsiadam do picasso, masakra ,radyjka nie da sie słuchać bo w każdej chwili można czegoś nie usłyszećQQRYDZA pisze:e tam mój był uwalony jak diabli;-) pod siedzeniami i podłogą w bagażniku masa śrubek wkrętów itp pierdół budowlanych.zapaćkane siedzenie,poharatany bagażnik,sam go prałem;-) (powiedzmy:>)gładziłem plasticzki nagrzewarą ,pucowałem ile tylko się dało i za każdym razem jak słyszę coś nie tak to ściszam radyjko i nasłuchuje czy wszystko ok(jak z dzieckiem),i "odpukać ale chodzi jak talala,zero problemów ;-)hahaha i lipa
- Kami
- Użytkownik
Zdrada nieQQRYDZA pisze:[glow=red]picasso[/glow] ???Kami pisze:Nie szalej chłopie tym to sie pojeździ , ja to tak nasłuchuje jak wsiadam do picasso, masakra ,radyjka nie da sie słuchać bo w każdej chwili można czegoś nie usłyszećQQRYDZA pisze:e tam mój był uwalony jak diabli;-) pod siedzeniami i podłogą w bagażniku masa śrubek wkrętów itp pierdół budowlanych.zapaćkane siedzenie,poharatany bagażnik,sam go prałem;-) (powiedzmy:>)gładziłem plasticzki nagrzewarą ,pucowałem ile tylko się dało i za każdym razem jak słyszę coś nie tak to ściszam radyjko i nasłuchuje czy wszystko ok(jak z dzieckiem),i "odpukać ale chodzi jak talala,zero problemów ;-)hahaha i lipa
ale zdraadaaaaaaa...
![]()
![]()
- Kami
- Użytkownik
QQ.:
Hhhhmmm : a więc takie tam:
Galaxa : duże i przestronne auto , wiadomo większe od Tourana , jak się już rozbuja to idzie całkiem nieźle ale na starcie kicha choć mój miał silnik 110 KM ale w porównaniu chociaż by do picasso 85KM leżał.Wiadomo duża, masywna ,ciężka buda. W porównaniu do Tourana to mało schowków , deska taka sobie prymitywna , Też masywne autko ,mało awaryjne ale jak sie coś spsuło to już kieszenie puste
Dobry komfort jazdy , taki mały autobus 
Picasso to studnia bez dna, ciągle coś sie psuje ,za to w porównaniu do Tourana widoczność lepsza. Wielkim minusem jest to, że w Picassie wszystko trzeszczy,stuka, puka, przy jeździe w dzień gdy świeci słońce nic nie widać na wyświetlaczu ,tak wiec jazda na czuja
Schowków też jest trochę porównywalnie do Tourana , co mi sie podoba to koło zapasowe podwieszane od spodu , tym też zyskuje bagażnik (duży). Zalanie na byle jakiej stacji przechrzczonego paliwa może spowodować duże kłopoty z dalszą jazdą .Generalnie nie polecam 
Hhhhmmm : a więc takie tam:
Galaxa : duże i przestronne auto , wiadomo większe od Tourana , jak się już rozbuja to idzie całkiem nieźle ale na starcie kicha choć mój miał silnik 110 KM ale w porównaniu chociaż by do picasso 85KM leżał.Wiadomo duża, masywna ,ciężka buda. W porównaniu do Tourana to mało schowków , deska taka sobie prymitywna , Też masywne autko ,mało awaryjne ale jak sie coś spsuło to już kieszenie puste
Picasso to studnia bez dna, ciągle coś sie psuje ,za to w porównaniu do Tourana widoczność lepsza. Wielkim minusem jest to, że w Picassie wszystko trzeszczy,stuka, puka, przy jeździe w dzień gdy świeci słońce nic nie widać na wyświetlaczu ,tak wiec jazda na czuja
-
piatek69
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
Odnośnie Galaxy, to nie jestem przekonany. VW to VW. 4 lata jeździłem Sharanem - rewelacja!
piatek69
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
co do galaxy mam podobne odczucia - kumpel jeździ taką furą na taryfie - niby siedem osób i całkiem wygodne ale czasami wezmę za niego nockę to brakuje tej przytulności turasia, deska płaska i szeroka jak boisko, plastiki trzeszczą a wymiana jakiejkolwiek żarówki to droga przez mękę - albo trzeba mieć kobiece długie palce albo przez nadkole ( to dopiero dramat bo przecież to wszystko oblepione kurzem i błotem) żeby wymienić filtr pyłkowy trzeba namachać się z podszybiem. No i najgorsze jest to że ruda szaleje - doły drzwi, tylnej klapy błotniki - co rusz jakieś nowe ognisko . Zamienił starą alhambrę na nowsze galaxy i chyba żałuje